Halvvejs gennem ugen

Godeftermiddag, kære læsere.

Så er vi allerede halvvejs gennem ugen, og indtil videre er det gået stærkt og smertefrit!

Jeg synes ellers, den seneste tid har været lidt hård og ikke altid vist sig fra sin bedste side, men heldigvis har det været bedre i denne uge - indtil videre!

Dog føler jeg, min hals brænder en smule; som om jeg skal til at have ondt i halsen. Åh, hvor jeg håber, det ikke er tilfældet og kun er en lille “passerende trussel”. Men jeg tvivler.

Dagen er faktisk også mest af alt gået med at ligge herhjemme og slappe af, og hvor blev tiden lige af? Jeg faldt i søvn på sofaen, og nu er det eftermiddag.

Jeg skal snart i gang med aftensmaden, hvilket ikke er min yndlingsbeskæftigelse. Mad er altid lidt af en udfordring herhjemme, da det mest kommer an på mit initiativ, og jeg er og bliver bare ikke den der husmor, der elsker at stå i køkkenet. I perioder kan jeg godt lide at bage, men mad er en lidt anden sag for mig.

Jeg har lovet Daniel at lave grøntsagslasagne i evigheder, og nu må jeg altså tage mig sammen. Heldigvis kan han hjælpe med at skære grøntsagerne, så går det lidt hurtigere, og så skal jeg ikke græde over et irriterende løg, haha.

Jeg er faktisk i tvivl, om jeg har nævnt det, men jeg er pescetar, hvilket vil sige at jeg ikke spiser noget som helst kød, men stadig fisk og skaldyr. Til tider bliver jeg spurgt om, hvorfor jeg stadig spiser fisk, hvis jeg ikke spiser kød, fordi jeg synes, det er synd.

Den er faktisk svær at svare på, da jeg også synes det er lige så synd for fiskene, og de har det nok endda værre under fangsten. Men jeg er bare ikke nået dertil endnu, hvor jeg har kunne vælge det fra. Måske sker det en dag? Men det må tages til den tid. Jeg starter et sted, og det er gået ret godt de seneste tre årstid.

Herhjemme gør det engang imellem madlavningen lidt mere kompliceret - dog ikke så meget som man måske skulle tro. Det kan dog godt være lidt uoverskueligt, hvis man er ude i to helt forskellige retter, selvom det dog for det meste kun er kødet til kartoflerne, der gør forskellen.

Engang imellem er det dog rart at kunne lave én ret, som vi begge kan lide og bliver mætte af. Dér vinder grøntsagslasagnen stort! Den er et kæmpe hit herhjemme, og jeg er altid nødt til at lave en dobbeltportion for at være sikker på, at der er nok.

Den har også både aubergine, squash og løg samt en masse andet i, som gør at den mætter helt perfekt. Du vil ikke føle, at du mangler kødet.

Hvis I kunne være interesseret i en opskrift, må I endelig sige til, så vil jeg få sat et indlæg sammen med dét.

Hav en fortsat vidunderlig onsdag, mine kære!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer