Happy New Year - Long time no see

Kære læsere.

Længe siden! Alt for længe siden. Da jeg sidst skrev, var jeg kommet godt i gang med praktik i en neglesalon, vi boede på Østerbro og tiden var bare generelt en lidt anden. Kort tid efter m��tte jeg stoppe min praktik, da jeg ikke følte mig retfærdigt behandlet og bestemt ikke følte, at jeg ville ende med at få det ud af det, som jeg ønskede. Det tog lidt hårdt på mig psykisk, som det bare gør, når den slags ikke går som ønsket, men jeg kom hurtigt ovenpå igen.

Alt det her Corona har jo desværre sat det mest på pause, og det er derfor også min kommende praktik inkluderet. Det er svært, for jeg har lyst til at skrive ud til en masse steder, men gør det ikke i denne tid, da højst sandsynligt ingen vil kunne tage stilling til, om de midt i alt det her skal sige ja til en praktikant, når de igen åbner op. Derfor går står jeg her midt i det hele og venter på at kunne handle.

Mit ønske er stadigvæk er afprøve faget som negleteknikker, da det er noget jeg kan se mig selv i på mange punkter, og jeg tror bestemt, at det kunne være godt i forhold til, hvordan jeg vil kunne forme min hverdag, så den passer til mine behov.

Så er der sket en ting mere, som midt i alt kaosset, har skabt en masse glæde hos os! Vi er nemlig flyttet! Til Valby - min barndomsby. Det har været planen hele tiden, da vi vidste det kun var midlertidigt vi kunne bo i lejligheden på Østerbro, men vi vidste bare ikke hvor længe. Da vi så fandt ud af, at vi med sikkerhed skulle være ude i december, fik vi travlt! Det er ikke ligefrem nemt at finde en lejlighed i København, der er til at betale, hvor man også må have hund.

Heldigvis, efter vi havde skrevet til, jeg ved ikke hvor mange udlejere, var der pludselig en besked, der gav pote! Endelig var der en lejlighed, vi kunne få lov at se, og vi havde endda første ret! Vi brugte en dag til at vende hele situationen og besluttede os for, at det tilbud måtte vi ikke lade passere; det var ikke, fordi vi ligefrem kunne vælge og vrage, som det passede os. Men når det så er sagt, så er jeg også virkelig glad for vores lejlighed! Og ja, så er den jo vores! Jo altså, den er lejet, men vi kan blive her til VI ikke vil bo her mere, og det føles skønt og helt klart som nok til at kunne føles sig 100% hjemme - udover at den så også lige er mega lækker og hyggelig! Enormt lille, men hyggelig.

Jeg vil meget gerne vise Jer lejligheden ordentligt på et tidspunkt, men vi arbejder stadig på at komme ordentligt på plads. Vi er startet lidt forfra med møbler, da vi både solgte en del, da jeg flyttede fra Haslev, men også Østerbro. Vi har haft brug for at starte på en frisk, skabe en ny base og stil sammen og finde møbler, der størrelsesmæssigt passer bedst ind her, så vi får udnyttet pladsen bedst muligt. Vi er godt på vej, men også et godt stykke fra mål, men lidt efter lidt skal I nok få mere af lejligheden at se.

Jeg håber ellers, at I har haft en skøn jul, trods omstændighederne, og kom godt ind i det nye år! Intet er jo normalt, og vi har været nødt til at begrænse vores fejring af højtiden med de mennesker, vi holder af. Forhåbentligt vil det komme os til gode til næste år, at vi har passet på os selv og hinanden.


Må I have en helt vidunderlig tirsdag. Og hey! Det sner! Var helt urolig for, at det var noget vi ikke ville få at se igen - i hvert fald ikke lige i den nærmeste fremtid.


Kram,

Emilia

Synes godt om