Happy New Year!

Godaften, kære læsere.
Så er det i aften, det er nytårsaften! Uanet hvad man skal, er det så ikke lidt som om det er den største fest på året?

Jeg sidder lige nu med ansigtet smurt ind i den lækreste ansigtsmaske fra Rituals og ser tilstrækkeligt skræmmende nok ud. Imens sidder jeg og får lidt morgenmad og iskaffe, hvor jeg efterfølgende skal i bad og begynde at se lidt på tøj, hår og makeup. Jeg er forhåbentlig ikke den eneste, der sagtens kan få et par timer til at gå med det!

Når indlægget her kommer ud, ser I nok billederne, der viser resultatet af en ansigtsmaske, et bad, hår, tøj og makeup. Jeg skåner jer for synet af mig nu og her, haha.

Okay, jeg gik lidt i stå med indlæggget, da der pludseligt var lidt af hvert, der skulle gøres, og jeg er ikke hurtig til noget, så en dag kan hurtigt gå med alt og intet. Nu er der lidt tid til at sidde at færdiggøre dette indlæg, da jeg meget gerne vil nå at sende jer en lille nytårshilsen, inden vi alle hopper, skåler, osv. ind i det nye år.

Daniel og jeg har spist sammen; han fik en bøf med kartofler og bearnaise, og jeg fik sushi - som altid! Jeg elsker sushi! Det SKAL jeg bare have hver nytårsaften, og i aften var ingen undtagelse!

Senere kommer min veninde og hendes kæreste og skåler med os, og så skal vi bare have en hyggelig aften og nat! Lige nu tager Daniel sig lige en lille lur, hvilket er ret besynderligt, da det plejer at være mig, der har brug for en lur, når vi skal være så længe oppe, men i aften er det altså Daniel. Vi er nok ikke de største festaber, og jeg går for det meste ret tidligt i seng, så når vi endelig skal være lidt mere ‘på’, kræver det altså lidt af os, haha!

Men jeg er bare så taknemmelig for at sidde herhjemme med min lille familie, der består af Daniel og jeg, fugl og vuffer. Det er det bedste jeg ved! Så i aften vil jeg bare være tanknemmlig for min familie - både mennesker og dyr - og glæde mig over de to søde mennesker, der senere har lyst til at komme og fejre aftenen med os.

Hav den mest vidunderlige aften, mine kære! Og godt nytår!

Luftkys,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer