Have a great hair day

Top: Eviila.dk

Glædelig fredag, kære læsere!

Jeg har haft et par meget fyldestgørende dage, der har været lidt travle, så jeg har ikke haft meget tid til at slappe af, men nu går jeg vist nogle mere rolige dage i møde.

Når jeg får små idéer til, hvad jeg vil skrive om her på bloggen, føler jeg det til tider er små og ligegyldige ting, hvor andre altid har et større formål med det, de skriver. Det har jeg også for det meste, men engang imellem er det rart med noget, der ikke skal have en dybere mening, men bare er hyggeligt.

Jeg elsker de små ‘ligegyldige’ emner, der bare er for hyggen! Det er for mig rart engang imellem at kunne læse et helt enkelt og hyggeligt indlæg, der bare er til for lidt inspiration. Det er lidt det, jeg bare har lyst til i dag - og alligevel ender jeg med at få skrevet en del ord ned om mine tanker, haha.

So, here we go. For tiden elsker jeg at sætte mit hår lidt op, men jeg er samtidig ikke god til at bruge for meget tid på det. Det skal helst være lidt nemt, men samtidig se ud af lidt mere. Derfor er jeg blevet vild med scrunchies og spænder/klemmer. Det ser simpelthen så fint ud og kan samtidig få håret til at se mere fyldigt ud.

Jeg er ret vild med at have håret løst, men til tider kan det bare blive for kedeligt og det har også en tendens til at ‘slaske’ lidt sammen i løbet af dagen. Det problem har jeg ikke, når bare jeg sætter det en smule op, det giver det et lille løft og får det til at se mere friskt ud, det er jeg helt vild med!

Jeg er ikke altid vild med at have det sat helt op, det kommer lidt i perioder, men det er nemt med små, fine håraccessories at lave noget fint med en smule af håret uden at behøve at samle det hele op i DN hestehale eller knold. Det kan se super fint ud! Engang imellem gør jeg det også selv, men ikke helt så ofte.

Det kan bruges helt, som man har lyst! Kun fantasien sætter grænser.

Det var bare et lille tip og en tanke fra mig til jer.

Hav en helt fantastisk fredag og weekend!

Xx

Emilia

 

Dette indlæg indeholder affiliatelink, hvilket vil sige, at jeg får en lille procentdel af beløbet, hvis I klikker ind på linket igennem min blog og køber noget.

Synes godt om

Kommentarer