Hjem kære hjem

Glædelig søndag, kære læsere.

Weekenden har virkelig budt på dejligt forårsvejr med mulighed for at gå lange ture, der nydes meget mere! Jeg blev i sidste uge introduceret for det hyggeligste område her i Haslev, som jeg ikke kendte til - ellers havde jeg for længst gået turen dertil!

Vi har fået at vide flere gange, at der skulle være en hyggelig hundepark/gård med mulighed for at slippe sin hund løs uden at være bange for, at den stikker af. Men det sted, hvor Daniel og jeg troede at hundegården lå til, så virkelig trist og alt for stort ud.
Så da jeg endelig så den rigtige hundegård gav det pludseligt meget bedre mening, hvorfor folk har snakket så godt om stedet!

Det er det hyggeligste sted, hvor man på den ene side har hundegården med massere af buske og træer, som hundene kan gå på opdagelse imellem, og på den anden side et stort område med får, man kan komme ind at hilse på - bare hunden er i snor, er den også velkommen. Hele området er så vidunderligt, og i disse dage, hvor blade og blomster springer ud, er det bare ekstra smukt! Det er helt idyllisk.

Jeg er vild med at finde områder omkring mit hjem, som gør mig helt stolt af at høre til her. Haslev er virkelig blevet mit hjem, og jeg tror aldrig, jeg har holdt så meget af at bo et sted, som jeg gør her.
Jeg ved, der er mange dejlige områder her, men når jeg så lærer endnu et dejligt sted her i byen at kende, bliver jeg bare endnu mere forelsket! Specielt efter vi har fået Loui, har jeg lært byen meget bedre at kende, da jeg kommer meget mere omkring og tager spontane ture rundt i byen.

Faktisk tror jeg, at den hundegård er blevet et nyt favoritsted, indenfor naturområder, her i byen - sammen med skoven! Vi bor 10 min. fra skoven og nyder specielt at gå en tur igennem i foråret og sommeren. Jeg føler mig så priviligeret over at have al den skønne natur omkring mig og samtidig bo helt centralt. En tur ind til København er altid hyggelig, men det er, som om jeg først rigtigt trækker vejret når jeg kommer hjem til Haslev igen. Efter jeg er flyttet fra København, hvor jeg ellers er vokset op, så er jeg blevet meget opmærksom på, hvilken stress der er inde i København. Folk har travlt på en anden måde, som jeg slet ikke kan overskue.

Jeg har jo selv levet i det hver dag og har aldrig tænkt så meget over det, da det jo netop bare var min hverdag, og jeg troede faktisk ikke, jeg kunne føle mig hjemme andre steder end i København. Dét med at tage en tur lidt udenfor byen; ud mod landet kunne næsten gøre mig lidt deprimeret, fordi jeg følte mig SÅ langt hjemmefra - hvilket skulle vise sig senere hen at være fjollet! Jeg føler mig slet ikke langt væk fra noget mere. Jeg har toget 5 min. fra mit hjem, der kan sende mig til Køge og derfra videre til København. Det tager ikke længere tid end, hvis man skal fra den ene ende af København til den anden med al den trafik. Derudover elsker jeg at tage en tur til Køge eller Næstved, så jeg føler mig slet ikke langt væk. Ikke længere.

Men en tur ind til København er altid dejlig - specielt fordi jeg har mennesker derinde som gør, at det stadig, på en måde, også er mit hjem; mit andet hjem.

Må I have en vidunderlig solskinssøndag!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer