Hjemmelavet iskaffe gør dagen ekstra god

I dag trisser jeg bare rundt herhjemme og kan ikke helt finde ud af, hvad jeg vil med min dag, og det er egentlig endt med at blive en afslappet dag, hvor jeg bare laver, hvad jeg har lyst til uden at føle mig forpligtet til noget. Nogle dage er også bare sværere at komme i gang med end andre, og man må også huske at lytte til sig selv engang imellem, for det er ikke altid, man skal presse sig selv til at få en masse ud af dagen.

Når jeg så nu bare render rundt herhjemme og hygger, elsker jeg at forkæle mig selv med en god hjemmelavet iskaffe. Den er virkelig nem lige at blande sammen, og så smager den vildt godt! Det er så hyggeligt, når man kan forkæle sig selv med et eller andet lækkert, og det bare lige gør dagen ekstra hyggelig.
Jeg kan nemt få lyst til noget sødt, hvis jeg render rundt herhjemme, og så er det så dejligt nemt lige at lave en god iskaffe.

Det eneste man skal bruge er frysekaffe, sirup, mælk og et par isterninger. Jeg plejer at komme to teske kaffe i, men det kommer helt an på, hvor stærk en smag af kaffe, man vil have.
Siruppen skal lige ligge som et lag over kaffen i bunden(efter min smag), hvor jeg derefter bare fylder glasset med mælk og rører rundt. Så smager jeg den til for at se, om jeg synes der mangler lidt kaffe eller sirup.
Hvis man har lyst til at gøre det lidt ekstra lækkert, kan der tilføjes lidt kakaopulver. Mmm!

Egentlig er der ikke rigtig en præcis opskrift på det, da den kan laves lige efter ens smag! Kan man bedst kan lide kaffen stærk og ikke alt for sød, undlader man bare at komme så meget sirup i - og omvendt hvis man ligesom jeg elsker en god, lidt for sød, iskaffe kan man bare komme lidt ekstra sirup i ;)

Synes godt om

Kommentarer