Højtidens fester med et lille strejf af hygge

// Indlægget indeholder reklame - lavet i samarbejde med Vos & Co. //

Godaften, Kære læsere!

Nu er december for alvor lige rundt om hjørnet, og derfor begynder alle festerne også snart at melde sig. Dertil kan stressen over, hvad man skal have på også godt vise sig! Man vil jo gerne være fin, festlig og elegant - specielt til julearrangementer. Sådan har jeg det i hvert fald selv! Jeg får altid lyst til at klæde mig i noget, der er virkelig glamourøst - er specielt vild med tøj, der har lidt glimmer/glitter i sig eller i smukke farver, som jeg ofte forbinder med jul!

Jeg har fået æren af at inspirere Jer med tøj fra butikken, som jeg er startet i praktik hos. Vos & Co. har SÅ meget flot tøj, og jeg drømmer altså lidt, hver gang jeg kommer ind i butikken og ser alt det smukke tøj, der er overalt omkring mig - det kan være risikabelt at sætte en mode-entusiast som mig ind i en så fin butik som denne!
Derudover er jeg på så kort tid faldet virkelig godt til. Jeg er blevet taget så fantastisk imod, og jeg havde aldrig turde håbe på at finde et sted, der kunne give mig sådan en glæde og ro, som jeg får her! Dette sted indeholder de sødeste mennesker, og det er altid trygt og rart at træde ind i butikken. Jeg er virkelig glad.

Jeg har valgt, at temaet i dag lidt skal være inspiration til jul og nytår. For selvom vi først lige skal nyde julen, går vi kvinder nok tidligt i gang med at stresse over nytårstøj også! Og iblandt tøjet, som jeg i dag vil vise Jer, er der bestemt en del, der inspirerer mig til nytår, hvilket selv har sat en masse idéer i gang i mit hoved.
Jeg elsker selv at blive inspireret af den slags, da jeg selv kan føle mig på bar bund over det, og det sker specielt på det grundlag, at jeg har alt for høje forventinger og altid ønsker det perfekte outfit til nytår. Det kan jo både være en god og dårlig ting, men lad os forholde os til det positive, for i sidste ende handler det også om, at jeg hygger mig helt ekstremt over at finde lige præcis dét tøj, som jeg skal have på den aften.

Dog vil jeg selv mene, at det jeg viser frem nu, kan bæres til nytår lige såvel som til hverdag. Det kommer nok mest an på, hvor ens grænse selv går, og hvad man føler er for meget og for lidt. Jeg vil nok personligt godt kunne finde på at have det på til både hverdag og fest, derfor føler jeg også, at det er nogle sikre valg til at ramme en større del af jer, da der forhåbentligt er noget, I alle vil kunne finde en anledning at bære det til. Jeg prøver, men selvfølgelig er det altid svært at ramme alles smag, men jeg gør mit bedste for, at alle kan være med.
Derudover er bloggen jo mit personlige sted, så jeg vil bestemt altid vise Jer, hvad jeg selv elsker. På dén måde vil I heller aldrig være i tvivl om, at jeg selv er vild med det, jeg viser frem! Ellers ville indlæg som disse slet ikke finde sted - det ville være umuligt for mig!

Glamour til årets sidste fester

Jeg har prøvet at inddrage lidt af det hele; der er både en fin frakke, så man kan holde varmen med stil, til denne festlige tid, en taske og tøjet til selve festerne.

Top(Only): 169,95 kr. / Jeans(Only): 379,95 kr. / Taske(Tim og Simonsen): 850 kr. / Rem til taske(Tim og Simonsen): 230 kr.

Frakke(Only): 500 kr. / Taske(Tim og Simonsen): 850 kr. / Rem til taske(Tim og Simonsen): 230 kr.

Top(Sisters Point): 300 kr. / Leggings(Only): 199,95 kr.

Hygge med et strejf af jul
Jeg tænkte, at jeg ville slutte af med at vise Jer et outfit, som for mig passer perfekt til jul; det skaber en hygge, varmer og samtidig er så fint! Jeg kunne sagtens finde på at hoppe i denne strik til et finere arrangement.
Men hjemme til en hyggedag med en kop kaffe eller the er jo bestemt heller ikke dårligt, da den er så blød og hyggelig at gemme sig i - og hvem siger, at man ikke godt kan have det hyggeligt samtidig med, at man er pænt klædt på?

Strik(Only): 229,95 kr. / Jeans(Only): 379,95 kr.

Det var alt, jeg havde at vise jeg for denne gang. Hvad synes I om tøjet? Kan I forestille Jer et par fester i den kommende tid, det kunne passe helt perfekt til? Ville I sætte det anderledes sammen? Lad mig endelig høre!

Nu er det jo også snart Black Friday, og jeg ved, at der vil være gode tilbud at finde i butikken hos Vos & Co., som ligger her i Haslev, så hvis I skulle være i nærheden, må I endelig tage et kig!

Må I have en fantastisk aften!

Kram,
Emilia

 

Synes godt om

Kommentarer