Hyggeligt tidsfordriv

Kære læsere.

Jeg håber, at I alle har det godt trods omstændighederne. Heldigvis ser det ud til at gå i den rigtige retning, og dét må vi bare holde fast i, når alt bliver en smule for uoverskueligt.
Mange ting er anderledes i år, og det vil sommeren også blive, men jeg håber, og tror, på at det nok skal blive en dejlig sommer alligevel.

Da denne tid godt kan blive lidt langtrukken for mange, og man mister lidt inspiration til, hvad man kan lave, tænkte jeg at jeg kunne fortælle lidt om de ting, jeg har fået min tid til at gå med. Måske vil I finde det ret så kedeligt og slet ikke brugbart, eller måske(forhåbentlig) kan I se det hyggelige i det, som jeg kan. Det er jo begrænset, hvor meget man kan opnå i forhold til større forandringer, men små ting, der giver lidt glæde i hverdagen er godt nok for mig lige nu. Det vigtigste er at holde humøret oppe.

Dalgona Coffee - Tidens helt store trend

Mange af os er efterhånden nok blevet introduceret til denne tids helt store kaffetrend, nemlig Dalgona Kaffen! Det er en sydkoreansk “opfindelse”, som den seneste tid har taget internettet og de sociale medier med storm. Jeg fandt den selv, da jeg kørte gennem mit insta-feed, hvor en, som jeg følger, havde lagt et billede op af denne lækre kaffe-delikatesse! Jeg blev med det samme draget af den så enkle opskrift og ikke mindst det flotte billede af en virkelig lækkert-udseende kaffe!

Straks måtte jeg prøve den, og den var virkelig så nem, lækker og simpel som lovet! Jeg vil derfor skrive opskriften ned til Jer her, så hvis I skulle være en af dem, der stadig ikke har fundet frem til den, så giver jeg jer muligheden for at lære den at kende fra i dag af.

Dalgona Kaffe Opskrift

3 spsk sukker
3 spsk instant kaffe(jeg foretrækker dog en smule mindre kaffe, da den godt kan blive lidt stærk, når en del af skummet ligger på toppen af mælken)
3 spsk kogende vand
Mælk
Isterninger

Bland alle ingredienser sammen i en skål. Lad kaffen blive opløst i vandet. Pisk nu blandingen med en håndmixer til det bliver en lys, cremet konsistens.

Kom en eller to isterninger i et glas, hæld derefter mælk i og slut så af med kaffecremen på toppen. Dog kan jeg godt lide at komme en smule mælk i glasset først, så lidt kaffecreme til at blande i mælken og til sidst fylde glasset med mælk og kaffecreme på toppen. På dén måde bliver det mere en hel kaffedrik i stedet for kun at ligge på toppen som en dessert, hvis det giver mening. Men I kan jo prøver Jer frem og se, hvordan i foretrækker jeres Dalgona Kaffe. God fornøjelse!

Makeup-tøsetid

Jeg elsker at lægge makeup. Det er ikke, fordi at jeg er fantastisk dygtig til det, men jeg synes det er så hyggeligt og spændende at eksperimentere og finde frem til, hvad jeg synes er flot. Specielt i denne tid er der så mange muligheder for at finde frem til, hvad man godt kan lide, da man jo ikke er tvunget til at vise sig frem for nogen. Det benytter jeg mig en del af lige nu.

Når jeg lægger makeup, elsker jeg at gøre det lidt ekstra hyggeligt for mig selv ved at sætte Youtube-videoer på, som ofte er virkelig tøset, så jeg får den der girly vibe, og laver mig en lækker iskaffe(eller Dalgona) som lidt ekstra selvforkælelse. Jeg kan bruge en evighed på at nyde disse tre ting, og det gør også, at jeg både får tiden til at gå med noget hyggeligt, men faktisk også føler mig lidt ekstra pæn og anstændig på dage, hvor jeg intet skal. Dét synes jeg kan være rigtig rart!

Sortér ud i klædeskabet

Det er en ting, jeg godt kunne gøre oftere - og blive bedre til! Jeg er alt for dårlig til at rydde ud, når det kommer til tøj. Dog er jeg også glad for alt mit tøj, men der er klart noget, der stadig kunne sorteres fra, da jeg ved, at det er alt for længe siden, at jeg har gået med det og ikke ved, hvornår jeg har intentioner om at gå med det igen. Det burde være tegn nok på, at det er tid.
Når det så er sagt, så har jeg alligevel formået at få sorteret noget fra og ryddet op i mit klædeskab den seneste tid, så jeg nu ved, hvad jeg har. Det er dejligt! Og en god og fornuftig måde at bruge tiden på!

Nyd foråret

Nu er det jo sådan, at jeg har hund og derfor må ud uanset vejret. Men med dét vejr vi har haft den seneste tid, så er det jo kun ekstra dejligt at komme ud! Det er skønt at komme ud at gå en nogle en dejlig, lang tur i solen; nyde fuglenes kvidren eller måske lytte til en god lydbog eller podcast på turen. Det er så dejligt beroligende!

Jeg savner dog at komme en tur i genbrugerne, hvor jeg kan udfolde mig kreativt i forhold til tøj, og hvordan jeg kan sætte det sammen. Dog får jeg leget en del med, hvad jeg har herhjemme, og det lærer jeg bestemt også noget af. Men det er altid spændende at få lidt “nyt” ind, som kan give et frisk pust til det, man allerede har.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke har en formue om måneden at gøre godt med til mit tøj/makeup/hygge-forbrug, og derfor elsker jeg at kunne gå på opdagelse i genbrugerne, hvor det er billigt at få noget “nyt”, men samtidig også gøre noget godt for miljøet i stedet for kun at købe helt nyt.

Et godt tip til alle Jer, der savner genbrug i denne tid; søg efter online genbrugsshopping. Jeg ved, at der findes en del Instagramprofiler, der sælger det fineste vintage/genbrugstøj.
I går kom jeg også i tanke om Trendsales, som fungerer så fint til at finde flot, brugt tøj - og en masse andet!


Håber at mit indlæg var bare en smule brugbart for Jer, kære læsere.


Må I have en vidunderlig søndag!


Kram,
Emilia

#nouwoutfit #bestofnouw #nouwinfluencer #nouw #nouwblogger #nouwinspo #dalgonakaffe #dalgonacoffee #dalgona #coffee #kaffe #icecoffee #coffeeaddict #fashion #fashionlover #fashionphotography #beauty #beautyaddicted #makeup #makeupjunkie #makeuplover #makeupinspiration #spring #springtime #spring #franklyjuice #juice #healthy #lifestyle #life #look

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Har stadig ikke taget mig sammen til at prøve at lave Dalgona Kaffe, men må snart gøre det hæhæ.. Har dog ryddet ud i garderoben, hvilket var så dejligt! 🙌🏼Du må også have en god søndag!
nouw.com/bylauradenis
emiliaeline
emiliaeline,
Du vil ikke fortryde det. Kan man lide kaffe, vil man elske denne, er jeg sikker på! Den er så simpel at lave, hvilket var det, der fik mig til at afprøve den så hurtigt, haha. Dejligt! Så er der plads til lidt nyt 😉 Mange tak!
nouw.com/emiliaeline
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Jamen så må jeg jo bare komme igang! hæhæ 🥰Ja det er det, plus man kan rent faktisk se det man har og bruger!
nouw.com/bylauradenis