In love with vintage

Jeg tror, jeg har nævnt min kærlighed til vintage for jer et par gange før, og det her bliver nok heller ikke sidste gang. Det er fantastisk, hvad man ikke kan finde af genbrug! Det er er både en smart måde at finde tøj til billigere penge, men også hvis man er ude efter noget helt unikt, hvor man ikke ser andre have det samme.

De lidt dyrere vintagebutikker, hvor man ofte finder Levi's jeans og andre mærkevarer, sparer man jo også ofte, hvis man leder efter et bestemt mærke, men det er klart dyrere end de almindelige genbruger. Det er fedt, hvis man netop leder efter noget bestemt, da det ofte er lidt mere specifikt, hvad de butikker har.

Jeg elsker at besøge begge slags butikker, da man bliver mere overrasket i de almindelige genbruger, hvor man både kan finde helt fantastiske fund og faktisk også være heldig at finde noget af det, man leder efter, og i de lidt dyrere vintagebutikker er man næsten sikker på at kunne gå derfra med noget i den stil, man har ledt efter.

De jeans jeg har på her på billedet er købt i en almindelig genbrug til 25 kr. Jeg er ret vild med den der højtaljede retrostil, og så har vi, det vil sige Daniel og jeg, selv ordnet buksebenene. Jeg var ikke helt vild med de lidt lange, lidt for kedelige bukseben, så Daniel klippede dem op for mig og "flossede" dem, som han kalder det, så de fik et mere slidt look. Ja, Daniel er lidt mere genial til at lave om på tøj, end jeg selv er, haha. Jeg er helt vild med, at de i taljen ser så elegante ud, men så er blevet er lidt mere rå i buksebenene <3

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Simone,
Er vild med trøjen! <3
simonekronborg.dk
Emilia Eline
,
Mange tak! <3