Indretning - Billede og farvehttps://www.bga.dk/

In cooperation with bga.dk

Indlægget er sponsoreret af BGA.dk

Kære læsere.

Jeg håber, I får nydt det længe ventede, helt fantastiske vejr! Det er så typisk det danske vejr, at sommeren først for alvor kommer, når de fleste begynder på arbejde igen og ikke har samme mulighed for at gå ud at nyde solen. Dog er jeg SÅ glad for, at vi når at mærke varmen rigtigt, inden vi går efteråret og vinteren i møde.

Jeg kan godt selv mærke, at der begynder at forme sig en hverdag nu efter sommerferien, hvor dagene begynder at blive mere travle. Dog er jeg stadig i en lykkerus, hvor jeg hver dag står op med glæde, der bobler i maven, når det går op for mig, hvor jeg er, og ham jeg elsker ligger lige ved siden af mig. Så skal alt andet nok blive godt.

Det er en spændende, men også nervepirrende tid for mig, da jeg forhåbentlig snart finder ud af, hvad jeg skal bruge min hverdag på. Som de fleste af jer ved, så kæmper jeg en del med angst, og selvom det ikke længere fylder på samme måde, så er den der stadig nok til at kunne mærkes i visse situationer. Efter jeg faldt om for 1,5 år siden ca., har jeg også været meget varsom med, hvordan jeg har udfordret mig selv. For selvfølgelig skal man udfordre sig selv og prøve at komme lidt ud af sin comfortzone, men det skal også gøres på en måde, hvor man har sig selv med. Det er så vigtigt, man kan have det godt samtidig med, at man opdager, hvad livet har at byde på - og det er det, jeg prøver på nu.

Så fik vi lige hele min livssituation på plads!
Noget jeg som også bruger en del tid på, og hygger mig med, er at "lege" lidt med indretningen. Det er begrænset, hvad vi kan gøre her, da lejligheden er lejet, og nogle af møblerne ikke er vores, men så må man lade fantasien få lidt frit løb og gøre godt med, hvad man har.

Som I har set i et af mine tidligere indlæg, er jeg begyndt at finde lidt billeder/plakater til væggene. Det giver en helt specielt og varm stemning, og jeg er vild med farverne på de billeder, jeg har fundet! De får mig til at drømme mig væk til et drømmende sted sydpå, hvor verden går i stå, og man bare skal nyde livet lige dér, hvor man er - og dét kan jeg gøre, så snart jeg træder ind i vores stue.

Det er så nemt at skabe en stil og vibe, der passer lige til én selv igennem billeder. Find Fotorammer her. Selvom jeg på sigt måske ønsker billederne skal hænge en smule anderledes(der var allerede søm i væggen, så vi besluttede os for at bruge dem, indtil vi ved om det kan betale sig at lave nye huller), så er det jo en simpel og ligetil måde at tilføre farve og pynt til et hjem - og så synes jeg virkelig, at billederne er så flotte i sig selv, at de nok skal pynte stuen fint uanset. Find udvalget af Plakater her.

En træramme er virkelig så klassisk og fin, og den er på en måde helt tidsløs. Specielt denne valnødefarvet ramme, som jeg har valgt til mine billeder, kan virkelig noget, når den kommer op de hvide vægge. Kontrasten fungerer så fint, synes jeg! Der er noget råt og smukt over stilen samtidig med, at den kan få en stue til at virke varm og hyggelig - find Trærammer her.

Hvad synes I? Lad mig endelig høre!Må I have en helt vidunderlig lørdag aften!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer