Inspiration til efteråret

Godaften, kære læsere.

Jeg har brug for at lave et rigtig hygge/tøseindlæg. Ja, nok mindre sjovt for jer fyre derude, der skulle læse med! Eller måske ikke. Alle er velkommen.

Sæt jer med et glas vin, en kop kaffe eller te og bare mærk hyggen igennem skærmen. Jeg griber chancen i øjeblikket og håber på, at jeg kan sprede stemningen ud, idet jeg selv sidder med den dejligste hyggefølelse!

Som de fleste af os nok har bemærket, er vi begyndt at få mindre sommerligt vejr, og på en måde kommer det altid lidt bag på mig, når det sker på dette tidspunkt. Jeg er aldrig helt klar til, at sommeren skal slutte. Men når nu det ikke kan være anderledes, kan jeg lige så godt finde noget positivt ved den køligere tid vi går i møde.

Så derfor tænkte jeg et outfit-inspirerende indlæg ville være på sin plads. Jeg købte for noget tid siden en læderjakke, som jeg lidt håber på ikke er ægte læder, men jeg tog chancen, da det var genbrug. Jeg synes simpelthen, at den er så lækker! Egentlig er det en størrelse 40, og jeg bruger mellem 34 og 36, så i princippet er den alt for stor, men da jeg er helt vild med, at den kan bruges som en frakke på en ret afslappet måde, synes jeg det er helt perfekt.

Det ser virkelig godt ud, synes jeg, med lidt lyst og fint tøj, når så jeg tilføjer den lidt mere rå jakke udover. Det giver en god balance mellem det pæne og det rå, så hverken det ene eller andet bliver for meget. Min stil er i sig selv ikke særlig rå, men jeg vil heller ikke altid være for “pæn” i stilen, og så er det fedt at kunne tilføje noget mindre “pænt” til outfittet.

Jeg er normalt lidt imod at hoppe i mere efterårs-agtigt tøj før tid, men nu da jeg havde købt denne jakke for lidt tid siden, synes jeg lige så godt, at jeg kunne inspirere Jer lidt i god tid. Hvad synes I?

 

Må I have en vidunderlig aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer