Det er ikke altid nemt

Inspiration til forår/sommeroutfit

Hej, kære læsere.

Nu her hvor vi går en mere varm og lys tid i møde(forhåbentlig snart), er det er også snart tid til mere sommerligt tøj. Jeg er generelt helt vild med tøj i lyse farver som hvid, nude og cream. De passer perfekt hele året rundt, men specielt til forår og sommer.

Jeg skal selv snart have introduceret mit klædeskab for en masse tøj i de farver og glæder mig til at få mulighed for at gå rundt i det. Det er glade, milde og ekstremt smukke farver, der virkelig gør meget godt for et outfit.


1} HER | 2} HER | 3} HER | 4} HER |

1} HER | 2} HER | 3} HER | 4} HER | 

Jeg har prøvet at finde lidt inspiration til jer, som også er blandt mine helt klare favoritter, så I har mulighed for også at finde lidt sommertøj i disse smukke farver. 

Jeg glæder mig virkelig til, at byde foråret rigtigt velkommen og kan snart ikke vente længere med at vække sommertøjet fra sin vinterhi! 

Må I have en vidunderlig torsdag! 

Kram,

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Det er ikke altid nemt