It feels like spring

Glædelig fredag, kære læsere!

Jeg bliver simpelthen så glad af det smukke vejr, vi har været beriget med i flere dage nu. Hvor er det tydeligt at mærke, hvor meget jeg har manglet lyset og varmen - hvilket jeg tænker mange af os har.

Jeg var inde at besøge min far i København i går, hvor vi kunne sidde udenfor i solen og spise frokost - og vi nød det! Solen varmede så dejligt, og der var ingen vind. Vi kunne faktisk sidde udenfor og nyde det. Det var så skønt! Jeg håber virkelig, vejret fortsætter på denne måde helt indtil foråret tager over, og vi får endnu lunere temperaturer.

Man kunne mærke det på alle i går; der var en helt anden stemning udenfor. Folk sad rundt omkring og nød solen med en kaffe, frokost og måske godt selskab. Det er, som om alle springer frem fra deres “vinterhi” og bliver glade og mere åbne. Det gør mig så glad og giver mig helt sommerfugle i maven over de kommende måneder, der vil blive mere og mere lune og lyse.

Jeg er helt forelsket i min nye jumpsuit! Den er så behagelig at have på og kan findes hos Monki.

Jeg føler mig meget mere fri i foråret og sommeren og føler altid, jeg kan klare lidt mere. Alt er bare bedre om sommeren! Jeg er vild med at kunne købe mig en iskaffe, finde et hyggeligt sted udenfor at sætte mig og bare nyde varmen.

Er I lige så vild med sommer som jeg? Eller er I mere vintermennesker?

Hav en vidunderlig fredag, mine kære.

Luftkys,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer