It was a good weekend

Kære venner.
Jeg håber, I har haft en fantastisk weekend. Min har været hyggelig; fyldt med godt selskab og god musik.

Jeg er helt smadret efter en weekend med massere af musik, drinks og mange mennesker. Det med mange mennesker og at være social tager generelt hårdt på mig, men jeg føler mig helt gammel, når jeg skal bruge et par dage på at komme over sådan en weekend, haha.

Heldigvis har jeg mere nydt nogle lækre drinks, end jeg har valgt at gå til den med alt for meget alkohol. Tømmermænd har jeg derfor ikke været belemret med nogle af dagene, så det er bestemt ikke det, jeg har skulle komme mig over. Det er nok også meget normalt, man bliver træt i hovedet af al den høje musik og generelt mange høje lyde.

(Jeg ved, I har set denne kimono for ikke særlig mange indlæg siden, men den er en stor favorit lige nu)

Men det har været en dejlig weekend! Jeg har desværre ikke rigtigt fået taget nogle billeder, da jeg er bedre til at være i nuet og den ‘virkelige verden’, når jeg er ude til den slags oplevelser. Jeg vil dog gerne blive lidt bedre til at få taget lidt billeder, så jeg kan forevige nogle af de gode øjeblikke - men bestemt ikke for meget! Jeg er også glad for, jeg ikke har behov for at sidde med telefonen hele tiden.

Jeg vil egentlig ikke så meget andet med dette indlæg end bare lige at opdatere Jer og ønske jer en god mandag.

💋 Emilia

Synes godt om

Kommentarer