It's all about the shoes

||Indlægget er lavet i samarbejde med Sportshowroom||

Kære læsere.


Jeg fik lyst til at lave et indlæg til Jer med lidt inspiration. Noget jeg ikke gør så tit er at lave indlæg, der bare indeholder lidt inspiration til mulige køb for Jer såvel som for mig selv. Engang imellem kan det virkelig være rart at have lidt simpel læsning, der også kan give lidt - forhåbentligt gode - idéer.

Min krop er udstyret med hypermobile led, som gør at jeg ofte kan få ret ondt i leddene. Derfor er det også rigtig vigtigt, at jeg har mig noget ordentligt fodtøj at gå i. Det er jo ikke altid nemt, når man er lidt af en mode entusiast, som godt kan lide at det hele ser lidt godt ud samtidig.

Heldigvis er der lavet så mange flotte sko i dag, som også er gode for kroppen at gå i. Faktisk så mange at det kan være helt svært at finde rundt i!


Jeg har selv søgt mig lidt omkring for at se, hvilket udvalg, der er - og samtidig med dét, blev jeg spurgt, om jeg ville vise nogle af mine favoritter frem fra én af Nikes kollektioner. Det var oplagt for mig, så derfor sagde jeg med glæde ja og fandt frem til Nike Air Max 90 kollektionen, som indeholder et virkelig flot og lækkert udvalg - lidt til alles smag!

Lige præcis disse tre sko ovenover er mine absolut favoritter; farverne er så sommerlige, og de vil kunne pifte ethvert outfit op - uden tvivl! Selvom jeg ikke altid går vildt meget i gul, så er det jo virkelig den ultimative sommerfarve, og de kunne faktisk godt gå hen at blive dem, jeg bestilte af de tre.


Hvid er altid sikkert, og det er også en “farve”, som jeg hælder mest til, hvis jeg skal have en lækker og flot sportssko. Den er lidt svær, ikke? De er alle tre så flotte! Og det er jo også en smagssag. Der er et meget større udvalg end bare de tre, og måske I vil gå efter et helt andet par. Lad mig endelig vide hvilke så!


De grå/lyserøde er virkelig fine, synes jeg! Jeg er vild med, der er lidt farve, der giver dem et ekstra pift, men samtidig er de også meget neutrale og ikke for “skrigende”. Dét er jeg ret vild med!

Jeg er generelt ret vild med deres 90’er kollektion. Den skiller sig ud, men er stadig meget nede på jorden og ikke alt for spraglet. Nike har jo virkelig nogle flotte kollektioner, som er ret vilde! Hold op, hvor må det se godt ud til nogen med sådan et par sko!


Jeg er nok bare lidt mere diskret på det punkt og holder mig til det mere sikre, hvor farverne så i stedet kan spille lidt ind for at give dem noget ekstra, men ingen tvivl om at alt kan være virkelig flot! Det ér jo bare - igen, igen - smag og behag.

Til sidst en god blanding af noget mere iøjenfaldende sammen med noget helt neutralt, og jeg synes virkelig, at det hele kan noget! Jeg kunne godt finde et passende outfit til dem hver især - og se mig løbe en tur i dem selvfølgelig! Selvom jeg ikke er den helt store løber, men sådan et par sko kan overtale én til lidt af hvert!


Har I en favorit? Hvis ikke her i indlægget, men så på deres hjemmeside? Lad mig endelig høre!
Må I have en vidunderlig aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer