It’s beginning to feel a lot like christmas

Godeftermiddag, kære læsere.

Jeg håber, I har haft en indtil videre dejlig dag.

Jeg skulle egentlig havde pyntet op til jul i weekenden med Daniel, men planerne blev ændret lidt, så det sker i den kommende weekend i stedet. Jeg glæder mig til at skabe den hyggeligste julestemning her på bloggen! I kan godt forberede jer på en masse julebilleder med juletræ, pynt, nisser og glitter/glimmer.

Jeg er nok ikke helt så god til den der temajulepynt, som er blevet meget på mode, hvor folk enten pynter op i hvidt eller rødt. Jeg køber, og pynter, lige præcis med dét jeg føler for. Det vil nok altid være lidt mere af en “rodebutik” her, men jeg sørger altid for at gøre det så pænt og “rent” som muligt!

Jeg kan ikke begrænse mig til enten den nymoderne eller gammeldags jul. Der er så meget smukt ved begge dele, men jeg vil dog sige, at jeg ikke ville kunne undvære lidt gammeldags pynt imellem. Det er dén pynt, der først og fremmest får mig i julestemning! Men samtidig er jeg lidt af en glitterpige, når det kommer til julepynt. Jeg elsker guirlander, glimmerkugler og alt andet, der skinner i de smukkeste julefarver.

Hvid pynt er simpelthen så smukt, når det bliver suppleret af lidt rød - og ja, glitter/glimmer selvfølgelig!

I weekenden skal der også bages pebernødder. Det har jeg faktisk ikke prøvet at bage før, da jeg plejer at bage jødekager, vaniljekranse og finskbrød. Men i år har jeg lyst til at prøve noget lidt andet. Her kommer bare til at dufte af jul! ♥️

Et lille godt tip, hvis I mangler lidt at varme og hygge jer på, som skal være nemt; Aldi sælger en lækker chai latte, som kan findes i æsker, der har den blå farve som pakkerne på billedet, og det er også dem, der gemmer sig i æsken. Én af dem i en kop med kogende vand, og I har den lækreste chai latte med smag af jul. Altså, jeg kan drikke den hele året, men den er faktisk ekstra hyggelig her i juletiden.

Mange af de forskellige chai latte-blandinger, man kan købe i supermarkederne, synes jeg ikke smager af noget særligt, og jeg er altid blevet skuffet, når jeg har haft lyst til at give det endnu en chance, men dem fra Aldi skuffer altså aldrig! Og så koster de heller ikke specielt meget for sådan en æske. Man kan få dem med chokolade og vanilje, men jeg foretrækker selv vanilje. Det vil jeg lade være op til jer, hvad I foretrækker.

Kan I mærke julen, kære læsere?! Det kan jeg i alt fald! Haha.

Hav en vidunderlig dag og aften, mine kære.

Varme kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer