It’s gonna be a good weekend

Glædelig fredag, skønheder!

Jeg har den dejligste følelse af glæde i kroppen i dag, og det ér simpelthen fordi jeg glæder mig! Jeg skal på kro med med Daniel og hans familie fra i dag til søndag. De er så søde at invitere os, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er! Vi var på den samme kro i sommers, hvor vi havde de dejligste dage. Kroen er simpelthen så hyggelig; de har bevaret den helt gamle stil, hvor man bare kan mærke historien uanset, hvor man går hen.

Min favorit må være deres fine pejsestue; dét er bare hygge! Jeg er spændt på at opleve den her om vinteren, da jeg kun tror det gør det hele endnu mere magisk og med lidt ekstra hygge drysset på toppen!

Jeg håber sådan, at jeg får samlet mig mod til at hive kameraet frem og få taget lidt billeder til jer, men altså, nu må jeg snart lære at blive rigtig blogger, ikke? Jeg vil gøre mit bedste - kun for jer!

Dagene herhjemme kan engang imellem godt blive meget hverdagsagtige, hvor man glemmer at slappe af på en helt anden måde og lade ordentligt op, da man jo stadig er omgivet af alt det praktiske, der bare skal ordnes. Jeg har meget svært ved at lade tingene ligge, og hvis ikke tingene bliver gjort med det samme, så stresser jeg bare over det i stedet. Men med et par dage væk fra det hele, så er jeg jo nødt til bare at nyde livet og glemme alt det praktiske - og alt, hvad jeg ellers stresser over til hverdag, for hvad skal jeg bruge det til langt væk fra det hele? Åh, kan I mærke min glæde? Jeg glæder mig! Og jeg har brug for at smitte jer alle lidt med min glæde. Og solen skinner! Det kan kun blive en god dag - og weekend! Tror I ikke?

Jeg har ikke så meget andet at fortælle om weekenden, før vi kommer om på den anden side af den(klart nok), men jeg har bare brug for sprede en masse god energi, en hilsen og ønsket om en god weekend til jer alle! Og så vender jeg tilbage efter weekenden med lidt om weekenden og forhåbentlig lidt billeder.

Hav en vidunderlig weekend, mine kære!

Luftkys,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Annette
,
Håber i får den bedste og hyggeligste weekend alle sammen.
Emilia Eline
,
Mange tak ♥️ Det har været den dejligste weekend!