It's hard but also healthy to miss

Glædelig søndag, kære læsere.

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend og nyder jeres søndag!

Min weekend har været så dejlig! Den har bestået af afslapning, massere af snacks, film og kvalitetstid med Daniel. Han tager nemlig på skole i dag og skal være der i fem uger. Selvfølgelig kommer han hjem nogle weekender, men ikke alle.

Han er i gang med at uddanne sig som skov og naturtekniker. Desværre ligger skolen ret langt væk fra, hvor vi bor, så når han er på skole, kan det bedst betale sig for ham at bo der i de perioder.

Det har på intet tidspunkt været et problem for vores forhold, vi har et stærkt bånd, der ikke så let kan brydes. Men det er hårdt at undvære hinanden - det er i hvert fald ekstremt hårdt for mig at undvære ham så længe.

Heldigvis er det ikke den længste periode, og det passer med, at han er hjemme igen i starten af december, så vi kan julehygge sammen. Det er så vigtigt for mig, at vi kan gøre den slags sammen!

Vi har også aftalt, når han om et par uger kommer hjem i weekenden, så hjælper han mig med at bære julepynten op fra kælderen, og så skal lejligheden pyntes! Herhjemme gør vi det gerne lidt før, så vi er sikker på at få rigeligt glæde af al pynten og hyggen. Så snart det har været d. 24. december, så føles det bare ikke på samme måde mere. Det er, som om at julen forsvinder lidt for mig, når vi har passeret d. 24.

Så hellere julehygge lidt op til december, der er jeg nemlig alligevel altid begyndt at komme i julestemning.

Jeg glæder mig til, at julehyggen skal spredes her på bloggen, og jeg kan vise jer vores lejlighed udsmykket med en masse fint julepynt. Det er altså en glæde og hygge, der aldrig slår fejl.

En lille hemmelighed; vi har allerede fået en del risengrød herhjemme her den seneste tid. Det smager så dejligt!

Kommer I også altid lidt tidligt i julestemning? Eller er I af den holdning, at det først er jul d. 1. søndag i advent eller 1. december?

Må I have den hyggeligste søndag, mine kære.

De varmeste kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer