It’s okay to have bad days

Glædelig tirsdag, kære læsere.

Sikke en mørk dag med lidt regn til også. Det er sådan en dag, hvor det eneste jeg vil er at ligge i sofaen under dynen og se en masse episoder af en serie.

Jeg har haft nogle dage, hvor min angst har vist sig lidt mere end den ellers har gjort den seneste tid. Det har været ret hårdt og ekstremt udmattende. Det har gjort, at mit overskud har været ret langt nede, og jeg bare har haft brug for at sove og slappe af.

Jeg har kunne mærke det meget fysisk, hvilket kan være så ubehageligt! Ikke at angst på nogen anden måde er behageligt, men der er øjeblikke og sider, jeg bedre kan leve med.

Det, jeg synes kan være ret ubehageligt ved det fysiske er, når jeg føler mig forpustet, svimmel og følelsen af ikke at have kontrol over min egen krop. Det er på ingen måde rart, og det er ikke bare et kort sekund. Det kan varer alt fra fem minutter til timer.

Det er ikke sådan, at jeg konstant går med vejrtrækningsproblemer, og jeg ved godt, at det er angst. Jeg har efterhånden lært at mærke, hvornår det er angst - heldigvis. Det gør det lettere at håndtere, og jeg tror også, det er derfor jeg ikke så ofte får et decideret angstanfald. Det føles dog slemt nok, og det er ekstremt hårdt og udmattende uanset.

Heldigvis har i går og i dag været en del bedre, hvor jeg har fået lidt ro, men jeg er dog meget træt og søger virkelig meget ro.

Det er for det meste min måde at håndtere det på, som virker for mig; at jeg har brug for helt ro og ingen stress omkring mig. Jeg skal ikke fokusere på andet eller andre end mig selv. Der er bare ikke plads til det. Når jeg så har haft den tid, er det som om jeg har fået ladet lidt op til at klare dagene og lidt flere opgaver igen, men helst ikke for mange.

Jeg prøver virkelig at lytte til mig selv og mine behov, og når de sværere dage dukker op, gør jeg mig meget umage med at gøre noget godt for mig selv; som gør mig glad.

Det skal vi alle huske på de svære dage; at lytte til vores krop, hovede og følelser. Vi skal passe på os selv. Altid!

Må I have en fantastisk dag med hygge, varme og kærlighed i dette mørke vejr.

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer