It’s okay to make mistakes

Kære læsere. Jeg håber, I har en dejlig weekend!

Jeg var ude at gå med Loui tidligere, da jeg kom til at tænke over, hvor akavet og klodset jeg nogle gange føler mig. Kender I det med ikke rigtig at kunne tage beslutningen om at gå over vejen, når der kommer en bil lidt længere væk? Det gør jeg. Jeg glemmer helt at registrere deres signaler og venter i stedet bare ekstra lang tid på, at de kører over først.

Jeg kom til at tænke på det, da det nemlig skete, da jeg var ude at gå, og her holdte den ellers helt stille ved en lille vej for nok at vente på, at jeg gik over. Men der blev jeg stående og ventede på, den skulle køre, haha. Til sidst kørte den og først bagefter gik det op for mig, den nok holdte så JEG kunne gå over først. Åh, men altså hvor må jeg være irriterende for bilister i den slags situationer.

Vi har sikkert alle prøvet det med at være i tvivl, men jeg føler ofte det sker for mig, da min angst også gør, at jeg har svært ved at stole på min egen dømmekraft.
Det er okay, når jeg bare kan grine af mig selv, fordi det var så fjollet, men hold da op, hvor kan det også være hårdt, når det lige var en tand for pinligt, og jeg bare går og tænker, hvorfor jeg dog ikke kunne tænke længere, bare havde gjort det eller slet ikke skulle havde gjort noget.

Det værste er, at alle sikkert kender det i en mindre grad og har stået i samme situationer, men så er det ofte heller ikke værre. Det bliver hurtigt glemt igen, og det er jo netop noget, der sker i ny og næ for selv den bedste. Nu snakker jeg ikke om noget bestemt, men bare om småting, man kan “fejle” lidt med i hverdagen.

Man burde jo bare kunne grine lidt af de småting, der ikke har en stor betydning for noget, men bare er lidt kejtede og uheldige. Nogle gange kan jeg heller ikke lade være, da jeg føler jeg kan være så ekstremt uheldig og akavet! Så jeg elsker de øjeblikke, hvor jeg netop bare kan grine lidt af det, det gør det hele lidt nemmere og sjovere.

Må I have en dejlig søndag ❤

Solskinskram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer