Jane Iredale

Jane Iredale er et mærke, jeg altid har været rigtig glad for - specielt deres mineralpudder har jeg brugt meget. Her for nylig blev jeg præcenteret for nogle af de andre produkter af samme mærke, og jeg var så begejstret! Mineralpudderen på billedet er den, jeg allerede kender til, forskellen er bare, at jeg nu har fået et etui til, og se lige, hvor fint det pynter!

Udover det fik jeg købt en primer, der er beregnet til mere fedtet hud, da min hud har en tendens til at fedte i løbet af dagen. Denne her primer får min hud til at se så fin, mat og glat ud. Min makeup ligger MEGET flottere, når jeg lige har lagt primeren først.

Og nu til det mest geniale!: Det er en læbestift uden helt at være en læbestift, og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde den, men du får ikke den farve, som selve stiften har; den fremhæver din egen naturlige farve i læberne, og det bliver simpelthen så flot!
Mine læber får den smukkeste naturlige, røde farve, når den kommer på.
Den er samtidig fugtig som en læbepomade, derfor fungerer den rigtig godt til mine læber, der netop til tider godt kan være ret tørre. Det gør bare, at den ligger så flot!
Den fedter ikke læberne fuldstændig til, som en læbepomade eller lipgloss godt kan, men den er fugtig, når den kommer på, og så er det, som om at den trænger ind i læberne, men farven er der stadig, og den holder virkelig længe.

Jeg er SÅ begejstret! :)

Synes godt om

Kommentarer