Joy and thankfulness

Godeftermiddag, kære læsere.

Jeg håber, I har haft en vidunderlig weekend. Min weekend har været skøn. Daniel er endelig hjemme igen efter endnu et skoleophold, der desværre hører med hans uddannelse, og da skolen ligger så langt væk, har det været lettere, og billigere, at han boede på skolen. Men nu er det slut for denne gang, og så venter jeg lidt med at bekymre om næste forløb, der kommer til at varer næsten tre måneder. Dét venter jeg lidt med at tænke for meget på.

Det har været en dejlig weekend fyldt med familie og gode oplevelser. Min far var på besøg i fredags, hvor vi hyggede os en masse med brætspil og god mad. Lørdag var vi til koncert og høre Alex Vargas. Jeg har ikke hørt så meget fra ham, men koncerten overraskede mig positivt, og det var en fed oplevelse! Udover dét var det en vildt hyggelig aften med Daniels familie, hvor vi fik god mad, drinks og en masse hyggelige samtaler.

Søndag og mandag har jeg været lidt mere fyldt med angst. Det har intet at gøre med oplevelserne i sig selv, dem ville jeg ikke være foruden, men med en masse indtryk i to dage i træk, så er jeg helt fyldt op. Det giver nogle efterreaktioner, jeg nok ikke altid kan undgå. Det vil ikke holde mig fra at opleve noget, men jeg skal bare altid sikre mig lidt tid og ro efterfølgende.

Jeg føler, at det så tit kan misforstås og lyde, som om at jeg ikke vil se mennesker eller ikke har haft det godt med dem, men det er aldrig en personlig ting. Det handler udelukkende om mig selv og mine indre kampe, der nok ikke er sådan lige til at slippe af med.

Men nok om det! Som I kan høre, har min weekend været beriget med dejligt selskab og gode oplevelser. Nu står ugen på ro og mere praktiske ting.

Må I have en vidunderlig tirsdag, mine kære.

Varme julekram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer