Jule/festmakeup

Kære læsere. Nu har jeg i de seneste par indlæg kommet med inspiration til julens fester i form af outfits og tænkte, at det måske også var på sin plads med lidt makeup-inspiration. Jeg er ikke nået dertil, hvor jeg giver Jer en tutorial, endnu, så derfor bliver det mere inspiration til, hvad I kan bruge, og som jeg bruger, eller gerne vil bruge. Her har jeg et godt tip til Jer, da jeg selv for kort tid siden meldte mig til hos Luxplus.dk, hvor man kan få SÅ mange produkter virkelig billigt. Man betaler dog 89 kr. om måneden for at være medlem, men første måned er gratis, så man kan se, om det er noget for en. Jeg skulle selv lige overveje, om det kunne betale sig for mig, men det har det bestemt kunne! Mærket GOSH er et af mine favoritmærker; det er både cruelty-free(et krav for at være relevant for mig) og af virkelig god kvalitet! Jeg bruger fast denne mascara fra deres mærke, og det er den eneste, der fungerer for mig på den måde, som jeg ønsker. Den er altid sikker, og jeg bliver så frustreret, når jeg begynder at løbe tør, for det er ikke altid, at det lige rammer et tidspunkt, hvor jeg har pengene til at købe en ny - og jeg har prøvet billigere alternativer(ikke at den er så voldsom dyr, men har man en stram økonomi, så er det klart en del penge at bruge på noget, der ikke er livsnødvendigt), men det fungerer simpelthen bare ikke for mig! Ikke når jeg ved, hvad denne gør for mig.

Jeg kan vise jer lidt af, hvilke mærker jeg går efter derinde. Der ér nemlig ikke frit valg fra alle hylder for mig, da jeg netop kun vælger produkter, der på ingen måde er testet på dyr! Det kan altid være lidt af et cirkus at finde rundt i, men hvis nu jeg viser lidt produkter fra cruelty-free mærker hos Luxplus, så har I lidt at gå efter. Det er nemlig mærker, jeg selv har gode oplevelser med - udover mine holdninger og krav! Det hele skal jo gå op, og man vil ikke gå ned på kvalitet af produkter, hvilket slet ikke er nødvendigt for at holde dyrene udenfor vores interesser.

Al makeuppen er dog ikke fra Luxplus, men jeg linker til alternativer, som jeg uden tvivl selv sukker efter(det må vente, til økonomien kan følge med på trods af gode priser), samtidig med, at jeg fortæller om dem, jeg faktisk bruger. Jeg synes bare, at emnet i dag er en oplagt mulighed for at tippe jer til denne lækre side, som jeg selv har fået meget glæde af.

Jeg bliver altid lidt ekstra inspireret af makeup i vintertiden, og når vi når december, går jeg all-in med røde læber, negle og glimmer på øjnene! Det er virkelig et af mine favorit-looks til vinteren. Jeg er ellers ikke rigtig en glimmerpige på andre tider af året, men når det bliver december, så vågner glimmerpigen i mig. Jeg har lige besluttet mig for, at jeg linker til alt, hvad jeg bruger her, og enten bliver I henvist til den oprindelige side, hvis Ikke det er hos Luxplus, og ellers så selvfølgelig kommer I ind på Luxplus! Om jeg kan finde rundt i det og beslutte mig? Jeg prøver, haha. Bare I kan!
(Hvis I skulle være i tvivl, så har jeg hund - så umuligt at undgå hår over det hele!)

Synes godt om

Kommentarer