Just an odinary day

Godeftermiddag, kære læsere.

Dagen har været så hverdagsagtig og fyldt med praktiske gøremål. Vaskemaskinen valgte lige at stå af her til morgen, så på vej hjem fra gåturen stødte jeg på viceværten, der lige måtte se på den for mig.

I løbet af dagen har det svinget imellem om vaskemaskinen kunne laves, eller om der skulle en ny til. Heldigvis er den en del af lejekontrakten, så det ville ikke være os, der pludselig skulle stå med den ekstra udgift.

Det lykkedes dog elektrikeren, der efterfølgende kom, at få den fikset! Så meget af dagen er faktisk gået på den måde, og først nu har jeg nået at få vasket lidt tøj. Men nu virker den!

Sikke en kedelig opdatering, ikke? Men sådan er livet jo også; fyldt med kedelige, praktiske ting man bare ikke kommer udenom, og I skal have det hele med!

Nu sidder jeg bare at slapper af i sofaen og ser Bates Motel, som der er kommet ny sæson af, imens jeg sidder gemt bag nedrullede gardiner, da jeg har åbent for Milo(min undulat) og aldrig helt har fået lært ham, at vinduer eksisterer. Han er heller ikke så vild med at komme ud, men han skal have muligheden flere timer om dagen, og derudover får vi os en masse sjove og hyggelige samtaler i løbet af dagen, haha.

Jeg synes simpelthen, det er så vidunderligt at solen har været så meget fremme den seneste tid, og det hjælper virkelig på humøret - også selvom at jeg nogle timer hver dag har rullet for!

Når jeg er ude med Loui om morgenen, er mine hænder, næse og ører heller ikke ved at fryse af, og jeg kan faktisk nyde turen på en helt anden måde. Jeg er ikke særlig stor fan af kulde, så det der med at stå stille et par minutter flere gange under en gåtur, er jeg ikke altid helt glad for på en rigtig kold vinterdag, selvom jeg elsker vores gåture.

Jeg håber virkelig, at det er et tegn på, at foråret allerede er på vej, og vi ikke pludselig får sne og minusgrader, hvorefter vi kan vente evigheder på lunere temperaturer.

Jeg er vild med de lysere dage!

Hav en vidunderlig tirsdag, skønheder!

Luftkys,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer