Kærlighed til din hud

In cooperation with True North Skincare

Kære læsere.

I en stresset, men dejlig og vidunderlig tid, har det været en kæmpe gave at blive ambassadør for hudplejemærket True North Skincare. Det er ikke altid nemt at finde hudpleje, der fungerer for éns hud; som både gør en positiv forskel, men som bestemt heller ikke gør skade! Min hud slår nemt ud, hvis det er produkter, der ikke fungerer for den - det er som om den ikke kan ånde og i stedet reagerer i et vredesudbrud, som resulterer i en hud med en masse urenheder. Det er der jo ingen, der ønsker, og vi vil nok alle sammen gerne gøre det, der er bedst for vores hud.

Jeg oplever, når jeg bruger produkterne fra True North, at min hud føles ren, afstresset og ekstremt blød! Når jeg står op om morgenen, ser min hud frisk ud med en sund og pæn glød.

Min hud har en tendens til let at se træt og tør ud, men det er netop, fordi jeg så ikke bruger fugtgivende produkterne, da jeg oplever min hud fedter ret ekstremt i løbet af dagen, og derfor kan jeg ikke altid overskue at bruge produkter, der bare er med til at gøre den mere fedtet. Det er jo egentlig, fordi at jeg ikke har fundet de rette produkter til min hud, der fugter uden at fedte. Huden skal jo fugtes, det er godt for så meget(uden at gøre mig ekspert på hudens opbygning og behov), men det handler om at finde de produkter, der gør dét, som lige præcis din hud har brug for. I sidste ende mangler vores hud ofte det samme(læs: fugt), men det er de ekstra ingredienser derudover, der skal gøre forskellen for, at din hud kan få det uden at blive irriteret.

Dét som True Norths formål er at give os alle et produkt, der afstresser og plejer huden på en måde, der, kort fortalt, gør at den når hele vejen rundt om "problemerne" udelukkende ved pleje huden med milde produkter, der giver huden ro til at ånde.

De har skabt en app, der kan findes i App Store, Play Store eller andet - alt efter hvilken telefen I har. Der vil I både kunne finde alle deres produkter, men også få "scannet" jeres hud ud fra et billede, den tager af jeres ansigt, som så vil sætte de produkter sammen, som den ud fra scanningen kan se vil være gode til jeres hud. Det kan sagtens være, at I "kun" vil blive anbefalet deres renseprodukter, men så er det simpelthen, fordi den mener, at det er nok for jeres hud. Mere kan måske skade mere, end det gavner - også selvom produkterne ikke indeholder noget dårligt, men simpelthen fordi at din hud vil få mere, end den behøver og i stedet så vil sige fra. Derfor synes jeg personligt selv, at det er en genial måde at finde frem til sine produkter på i stedet for, at man tager en chance uden videre - og så er det bare ikke altid, at man lige kan overskue at møde op i en fysisk butik og få vejledning.

Udover at være naturlig og have en afstressende effekt på huden, er True North cruelty-free, hvilket er en af de vigtigste ting for, at jeg kan stå inde for et produkt. Det er det første, jeg undersøger, når jeg lærer et nyt makeup eller hudplejemærke at kende; jeg går direkte udenom produkter, der ikke tager hensyn til dyrene. Så udover at bruge produkterne med god samvittighed på jeres hud, så kan I også bruge dem med god samvittighed overfor dyrene!

I kan som sagt finde hele udvalget af True North Skincare produkter på deres hjemmeside her og via deres app.
Med koden 'Elarsen20' kan I få 20% rabat på hele jeres køb. Jeg er meget spændt på at høre, hvordan jeres oplevelse af produkterne er, hvis I vælger at afprøve dem! Så hold mig endelig opdateret.
Må I have en vidunderlig søndag!
Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer