Korte ben og højtaljede bukser


Glædelig solskinslørdag til Jer, kære venner.
Jeg har selv nået at nyde lidt af solen - og blæsten - i dag og er nu dejligt at være hjemme og slappe af med god samvittighed.
Min kæreste, Daniel og jeg har været på genbrugsmarked i dag, hvilket vi ofte gør i weekenderne, hvor vi nemt kan få en hel formiddag til at gå. Det er altid så hyggeligt!

Jeg kom til at tænke på noget, der ofte frustrerer mig, når jeg skal have nyt tøj, og specielt bukser, er mine korte ben. Jeg synes, det kan være svært at finde det helt rette tøj, som bare sidder uden at føle, at jeg drukner i det. Det er svært, når det kommer til bukser, og jeg ikke ønsker at de skal sidde limet til mine ben, men gerne må være lidt løse og store; det er en udfordring, da det netop er let at føle sig lille og gemt væk i sådan et par bukser.
Det jeg synes, der specielt er vigtigt at gå efter, hvis man har så korte ben som jeg, og man gerne vil have, at de synes længere, det er højtaljede bukser, da de vil fremhæve benene og få dem til at se længere ud. Selv på billederne her kan man sagtens se, at jeg ikke er særlig høj, men det gør klart en stor forskel, at bukserne er højtaljede.
Jeg synes, det kan være svært at finde tøj, der fremhæver lige netop det, jeg gerne vil have fremhævet ved min krop, når jeg ofte godt kan lide at gå i store trøjer og bukser, men samtidig gerne vil føle mig feminin. Derfor føler jeg, at det så er vigtigt, at de fremhæver benene g taljen, så det feminine kommer frem imellem det maskuline.

 

Det var lige mine positive tanker omkring højtaljede bukser, jeg ville give videre til Jer :)

Synes godt om

Kommentarer