Kryb I Ly

Glædelig mandag, kære læsere!

Jeg er hjemme igen efter en helt vidunderlig weekend! Det har været så fantastisk, hyggeligt og uden tvivl tiltrængt. Kryb I Ly kro er fuldstændig magisk og med stemningen og hele dens atmosfære, kan man ikke andet end slappe af og nyde livet.

Vi kom senere på eftermiddagen fredag og nåede at nyde lidt drinks, god mad og et, eller to, spil backgammon, som jeg lærte sidst vi var på Kryb I Ly; En virkelig hyggelig måde at være sammen på.

Så efter vi havde spist det lækreste mad i restauranten, gik vi ind i pejsestuen, hvor vi bestilte drinks, spillede brætspil og hyggede os i hinandens selskab.

Morgenmaden var inkluderet i opholdet, så vi stod op til den lækreste morgenmadsbuffet både lørdag og søndag. De havde de lækreste tebirkes og pandekager!

Senere tog vi til Koldinghus og oplevede det smukke slot. Der var så meget spændende at se - og en masse historie at lære om! Det var specielt med alt det nye bygget udenpå de gamle murestensvægge, som om det var lappet sammen som et stykke tøj med hul i. Det var så spændende og smukt.

Efter turen rundt på Koldinghus gik vi ned i byen og kiggede os omkring, indtil vi var sultne nok til at finde et sted at spise.

Vi fandt en hyggelig café, som hedder The Mokka Café, med den lækreste mad. De fleste af os fik noget forskelligt, og alle så godt tilfredse ud. Det var ikke små portioner, og det smagte helt vidunderligt! Jeg fik den lækreste veggieburger med kartofler og chilimayo til. Mmm!

Tilbage på kroen fik nogle af os slappet lidt af, imens andre gik ned til poolen - for en indendørspool var der nemlig også! Vi var godt trætte efter de spændende oplevelser og god mad og var faktisk ikke helt klar til mere mad om aftenen, da vi havde bestilt bord i restauranten, men vi formåede da alle at få lidt mad ned.

Aftenen stod på drinks, afslapning og ren hygge indtil vi alle måtte give op og komme i seng. Søndag stod på endnu en god omgang morgenmad, hvorefter vi skulle pakke og af sted mod Sjælland.

Jeg har haft den dejligste weekend med de sødeste mennesker, og har jeg en dårlig dag vil jeg drømme mig tilbage til Kryb I Ly. Denne weekend kan mit gode humør endnu engang leve længe på.

Hav en vidunderlig mandag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer