Leopard print

Glædelig fredag, kære læsere.
Har I nogle spænende planer for weekenden? Min bliver meget stille og rolig. Daniel skal på Copenhell fra torsdag til søndag, så jeg er alene hele weekenden, og jeg har ikke rigtig fået planlagt noget specielt. Måske en masse hygge omkring mig selv, lægge en ansigtsmaske få noget god mad og se nogle tøsefilm? Jeg får altid en følelse af, at der skal tøsehygges på højt plan, når Daniel ikke er hjemme, haha. Jeg er nok ikke helt så god til det, som det måske lyder, men jeg elsker at lægge ansigtsmasker og gøre en masse godt for mig selv. Det er næsten også lidt bedre, når man ved at ingen vil se, hvilket monster man ligner med ansigtsmaske!

Jeg fandt lige denne kimono med leopard print frem fra skabet, som jeg købte tilbage i vinters op til nytårsaften. Jeg er normalt ikke så vild med leopard print, men efter det er kommet en del på mode igen, og jeg har set, hvordan det klæder nogen, så er jeg blevet inspireret lidt.
Det jeg rigtig godt kan lide ved denne er, at den har lidt nattøjsstil over sig med ærmerne. Det gør den så fin sammen med printet!

Er I hoppet med på moden med leopard print, eller er det slet ikke noget for jer?

💋 Emilia

Synes godt om

Kommentarer