Lev i nuet med glæde

Godeftermiddag, kære læsere.
Det er en stille og træt, men dejlig søndag herhjemme. Morgenen var skøn på trods af min helt ekstreme træthed! Solen har stået højt på himmelen siden tidligt i morges, og det resulterede i en dejlig morgengåtur efterfulgt af en kop dejlig latte Macchiato! Jeg elsker at starte mine morgener på dén måde!

Vi var inviteret til middag i går hos Daniels lillebror, hvor vi havde den hyggeligste dag og aften med godt selskab, god mad og drinks. Vi fik vendt hele verdenssituationen og grinet højlydt!
Efter en ret hård og ikke specielt god uge, var det virkelig rart at komme ud og få hverdagen lidt på afstand, så energien kunne fyldes op med en masse positivt.

Heldigvis har hele weekenden været dejlig, og dén positivitet håber jeg at tage med ind i den nye uge. Man må tage én dag af gangen, men det er virkelig rart, hvis man kan tage en glæde med sig, når man går en ny dag og uge i møde!

Jeg prøver at nyde én dag af gangen, da tiden har det med at forsvinde for mig, og de dage hvor alt bare føles rart og godt må ikke bare forsvinde! Jeg kan hurtigt komme til at tænke flere dage frem; stresse over, hvad de næste dage byder på og få nedsat glæden ved at frygte at den gode tid forsvinder. Nyd den nu og her - og gør alt, hvad du kan for at gøre næste dag mindst lige så skøn!

Livet, mennesker og oplevelser skal nydes. Der er selvfølgelig altid de typiske, praktiske ting i hverdagen, som man bare ikke kan komme udenom, men så find en måde at gøre det til en sjov og hyggelig ting. Forkæl dig selv indimellem med en kop kaffe, god mad, god musik eller måske en podcast hvis det er muligt? En lille ting, der kan gøre dig glad og måske få dig til at glæde dig lidt mere til de kedelige hverdagsting.

Jeg synes selv, det kan være enormt svært, og jeg skal selv huskes på det, men jeg prøver virkelig. Efter flere år med en møgkamp med angst har jeg virkelig lært at prioritere og forkæle mig selv. Jeg synes ikke, hverdagen er dét værd, hvis det hele skal være trist og gråt.
De dårlige dage er der, men de dage må jeg lytte til, og passe ekstra på, mig selv. Som jeg har sagt mange gange før, behøver det ikke være noget stort; det er lige så meget de små ting, som kan give en stor glæde.

Vi har fået det her liv, og det skal være godt. Vi skal værdsætte dét, os selv og hinanden.

... Og med dét vil jeg fortsætte min dejligt afslappende søndag - og det samme må I!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer