Følelsen af sommer

Lidt om mig

Processed with Rookie Cam

Jeg føler ikke, at jeg har fortalt så meget om mig selv, og nogen vil måske også undre sig over, at jeg ikke har snakket noget om, hvad jeg laver til hverdag. Jeg vil prøve at forklare det lidt uden at komme for tæt på; men det er sådan, at jeg har angst. Jeg har nok altid haft det, men det er bare blevet værre med tiden, og da jeg er blevet ældre, er det ikke længere noget, jeg kan skubbe væk, uden det vil have konsekvenser for mit liv og min hverdag. Derfor er jeg lige nu i gang med et forløb, hvor jeg arbejder med mig selv og min angst. Jeg er simpelthen blevet nødt til at sætte det hele lidt på pause for at kunne fokusere på denne her ting og komme igennem det. I starten var jeg så vred på angsten og på mig selv over, at det skulle have lov at have magten på den måde, og jeg ikke bare kunne skubbe det væk og fortsætte mit liv. Men jeg måtte jo også indse, at for at jeg kunne komme dertil og nå mine mål, så måtte jeg have den pause. Derfor er der ikke så meget at fortælle om min hverdag, og hvad jeg laver, da det er, hvad den handler om lige nu.

Jeg vil gerne komme nærmere ind på, hvilken type angst jeg har på et tidspunkt, hvis det her bliver taget godt imod, men at skrive det her er stort nok i sig selv, så jeg tager små skridt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Følelsen af sommer