Little white dress

Godmorgen, mine kære læsere.

Jeg er for tiden helt vild med tøj, der er hvidt og beige, og bliver helt glad af at se på det. Det er virkelig naturlige og sarte farver, som bare giver en positiv følelse.

Det lyder lidt sjovt at beskrive tøj på den måde, men jeg bliver bare generelt glad af at have farver på, der gør mig positiv, og tøj ser man jo ret meget, så det er måske alligevel ikke så mærkeligt, at det har så stor en indflydelse - hvis man altså går op i den slags.

Det skal ikke have en større indflydelse end nødvendigt. Jeg er altid nervøs for at få overflødige ting til at lyde alt for vigtige. Jeg skriver om det, fordi det gør mig glad, og jeg synes, det er hyggeligt.

Det er egentlig interessant; jeg forestiller mig, at jeg er en, der normalt ville føle mig bedst tilpas i mørke farver og tøj, der ikke skiller sig for meget ud for at blende ind i mængden - uden at det skal lyde, som om jeg generaliserer eller snakker på andres vegne - men på trods af min angst, har jeg altid elsket farver og for det meste gået i det, jeg bedst selv kunne lide, uden at lade mig påvirke for meget af frygten for at blive set, men jeg vil nu heller ikke sige, min stil har været SÅ ekstrem. Uanset burde intet stoppe én i det, man har det bedst med.

Kjolen her er købt i genbrugen til hele 45 kr. og er som ny. Den er lidt stor til mig, men det gør ingenting, for den er så fin med et bælte omkring livet, så den giver lidt form.

Stoffet er så blødt og gør kjolen så hyggelig at gå rundt i samtidig med, at den er så smuk!

Hvordan har I det med genbrug? Elsker I, lige så meget som jeg, at gøre spændende køb til ingen penge?

Må I få en helt fantastisk fredag!

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer