Love the person in the mirror

Kære læsere.
Så er det snart weekend, og jeg ser meget frem til netop denne! Der er festdage i min by denne weekend, som egentlig er en lille festival på to dage, hvor der vil være koncerter, fest og farver. Jeg glæder mig helt vildt! Daniel og jeg var til det for første gang sidste år, da vi ikke har boet i byen så længe - et halvandet år ca., så det var første gang vi blev præsenteret for festivalen sidste sommer.
Det var så hyggeligt, og jeg elsker at vores lille by kan få stablet noget så festligt og succesfuldt på benene.

Vi skal derhen med noget af Daniels familie, og jeg er sikker på, det bliver et par dejlige dage med godt selskab og massere af god stemning.
Det er det bedste for mig at have noget at se frem til, det gør alting mere rart og spændende - selv når dagene er lidt svære. Det er så vigtigt for mig at planlægge ting, der skal ske lidt længere ude i fremtiden, som jeg ved jeg kan lide, da jeg bliver så glad, når jeg tænker på, hvad der snart skal ske. Det er ikke altid nemt at holde hovedet højt og være glad, men for mig giver det en glæde at kunne se frem til sjove og spændende oplevelser.

Den seneste tid føler jeg, det hele begynder at gå lidt bedre. Jeg tør næsten ikke sige det højt, og er bange for at sige det for hurtigt, da det så tit er gået skidt igen, ligesom jeg troede det begyndte at blive bedre. Men jeg føler en lille forandring denne gang, og jeg håber det varer ved.

Jeg føler mig mere glad for mig selv uden det skal lyde selvfedt eller overfladisk, men det er som om at i takt med, at jeg har fået det lidt bedre, begynder jeg også at kunne se på mig selv og faktisk have det godt med, hvad jeg ser. Jeg føler, at jeg udstråler mere glæde og en glød, jeg godt kan lide er kommet frem. Det føles så forbudt at sige sådan om sig selv, men det skal man da kunne. Man skal leve med sig selv, og det er meget lettere, hvis man faktisk kan værdsætte i stedet for at hade sig selv.

Jeg har hadet mig selv mange gange og ikke syntes, jeg var særlig pæn eller interessant; ikke rigtig har været god til noget og på ingen måde fungerede grundet min angst, og det er ofte, når jeg er inde i en dårlig periode. Det er bestemt ikke sjovt! Og jeg er nok langt fra den eneste, der har det sådan. Desværre. Livet ville være meget lettere, hvis man altid kunne værdsætte sig selv og sige til sig selv, at man er smuk og dejlig - og mene det!

Jeg er helt bange for, at det skal gå væk igen; den glæde for hverdagen og mig selv, som jeg føler lige for tiden. Det er en dejlig følelse, og hvor kunne det være fantastisk, hvis den var kommet for at blive. Det er en hel ny ting for mig, at det er så positivt lige nu.

Egentlig var det slet ikke meningen, at jeg skulle ind på alt det, det føltes bare så rigtigt at tilføje. Jeg vil så gerne dele den positivitet med Jer, som er hos mig lige for tiden, og jeg håber, at den på en eller anden måde kan smitte lidt.

Vil I ikke krydse fingre for, at vejret forbliver dejligt og sommerligt til festdagene for mig?

Må I have en fantastisk fredag og weekend ❤

Solskinskram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer