Lyse, sarte farver

Godaften, kære læsere.

Jeg eksperimenterer lidt med farver for tiden i forhold til makeup og negle. Det er ellers et område, hvor jeg ikke har gået så meget på opdagelse i forhold til farver og mest øvet mig, men holdt mig til de sikre, mere neutrale farver. Det er nok ret typisk, at farverne også får lidt mere indflydelse i foråret og sommeren; man bliver mere glad, modig og får lyst til at stråle af sommer!

Det er faktisk længe siden, at jeg har holdt mine negle ved lige med neglelak, men begyndte lidt på det igen, da jeg fik en fin neglelak i adventsgave af min far i december. Det gav mig lidt motivation til igen at bruge lidt tid på dem og give dem farve. Derefter har det holdt ved, og jeg føler næsten nu, at min fingre er lidt nøgne, hvis ikke jeg har neglelak på - utroligt hvor hurtigt man bliver vanemenneske på den ene eller anden måde!

Farver gør mig så glad, men jeg er alligevel også begrænset af, hvordan de er sat sammen. Pastelfarver synes jeg egentlig kan gå sammen med det meste. De er smukke uanset, om de sidder på negle, tøj, en kop - endda et møbel! De kan næsten kun gøre det bedre.

Om vinteren er jeg ofte til de lidt mere mørke og tunge farver - altså når det kommer til tøj og negle! Der er det ofte en mørkerød eller en anden lidt klassisk, dyb farve.

Sommeren giver mig lyst til lyse, sarte farver! En smuk farve på neglene, som den på billederne, og et bare naturfarvede bukser - og så med min nye, smukke, babyblå kop! Det giver mig en følelse af at vågne op et eksotisk sted en morgen med solen i ansigtet, den lune luft om kroppen og en ro, man kun kan drømme om. Det er så sjovt, men den slags kan få mig til at drømme, og jeg elsker det.

Farven på neglene havde jeg ikke selv drømt mig til. Jeg blev inspireret af en anden blogger, der har den fineste stil - Alice Catherine. Hun inspirerer mig så ofte med hendes kærlighed til vintage, retro og alt klassisk. Efter hun viste sine negle frem med denne farve, måtte jeg altså finde en magen til! Jeg er vild med at blive inspireret på en måde, jeg slet ikke først kunne tro var min smag.

Jeg går faktisk sjældent i sort tøj. Det er en ting, jeg ikke føler mig særligt tilpas i - kun i visse tilfælde. Jeans og bukser kan være rart at have i sorte, eller mørke, og det er også altid rart med bluser og en kjole, der er sort til specielle lejligheder, men ellers er det sjældent det, jeg går efter og mest kun i perioder. Tøj på mig må gerne være lidt lyst eller farverigt, men igen med lidt mere sarte farver og ikke alt for pang.

Hvordan har I det med farver? Og bliver I også altid lidt ekstra inspireret og modige om sommeren? Fortæl endelig!

Må I have en vidunderlig aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer