MAKEUP FAVORITTER LIGE NU
Det her er min mest brugte makeup lige nu. Selvom det varierer, så får jeg for det meste altid tilføjet det meste af det her til min makeup lige for tiden.

Nars Sheer Glow Foundation
Den er meget ny for mig denne foundation, men jeg blev så
begejstret allerede ved første brug. Den ligger sig så fint på huden, og selvom
du ligger mere end et lag på, bevarer den stadig en form for glød og virker ikke bare som en maske på huden.
Dog tror jeg, den kan være lidt svær, hvis man har meget tør hud. Jeg synes, den har været en smule problematisk de dage, hvor min hud har været lidt ekstra tør, men det er vist også det eneste. Jeg er i hvert fald rigtig glad for at bruge den!
Købt i Sephora.

Nars Creamy Concealer
Jeg elsker Nars creamy concealer. Den er så let at dække med, og der skal ikke meget til, før en urenhed er dækket. Man skal dog passe lidt på med ikke at lægge for meget under øjnene, da den har en ret tyk konsistens og let kan komme til at sætte sig lidt i linjerne.
Købt i Sephora.

Nars blush i farven Dolce Vita
Jeg har ikke prøvet andre af Nars blushes - endnu - men jeg er blevet rigtig glad for denne! Den har en fin, lidt kold farve, og er let at lægge. Den er ret pigmenteret, så man skal ikke lægge for meget før, det kan ses.
Købt i Sephora.

Urban Decays Naked palette
Jeg er blevet rigtig glad for Naked paletterne. De har simepelthen de fineste farver og massere at vælge imellem. De er meget pigmenteret, hvilket bare gør dem meget lettere at arbejde med, og det giver altid mig et rigtig fint resultat.
Købt i Magasin.

Anastasia Beverly Hills Contour Kit i Light - Medium
Hvilke mirakler man kan udføre med dette contour kit! Nu er jeg ikke så meget til at lave for mange ændringer og skygger ved ansigtet, men et par markerede kindben er altid flotte! Det bliver simpelthen så fint og naturligt, når jeg bruger denne til at lægge skygger på kindbenene. De træder meget mere frem uden at virke for markeret - jeg elsker det!
Købt hos Houseofstars.dk, men har efterfølgende fundet ud af, at den kan købes på Beautybay.com noget billigere.

Benefit Hello Flawless Powder Foundation
Denne pudder/foundation bruger jeg som pudder til hverdag. Jeg ligger den udenpå min foundation som lige dækker lidt ekstra og giver huden en fin og mat overflade.
Den kan sagtens bruges alene uden på en primer, hvis man ikke har så meget at dække. Den ligger så fint på huden uanset!
Købt i Sephora.

Synes godt om

Kommentarer