Mine hudplejefavoritter

Glædelig torsdag, kære læsere.

Jeg har altid gået meget op i min hud, og hvordan jeg bedst muligt kunne pleje den. Hvis jeg har perioder, hvor min hud slår ud og ser forfærdelig ud, så nedsætter det mit selvværd fuldstændig. Det kan tage mig evigheder at komme ud af døren, og jeg bliver aldrig helt tilfreds med mig selv.

Hvis jeg har en god periode, føler jeg mig pludselig meget mere afslappet, og dét med at komme ud af døren er ikke helt lige så uoverskueligt. Det er utroligt, hvordan huden kan påvirke én.
Jeg kan forestille mig, at vi er mange, der har det sådan. Huden er bare et følsomt emne, hvis den ikke er, som vi ønsker.

Jeg er stadigvæk ved at lære min hud at kende og blive klogere på hudpleje, der passer til min hud - man kan nok altid lære og blive klogere, når det handler om huden! Den har altid været ret problematisk, og i perioder har den virkelig sat mit selvværd helt i bund.
I perioder er den også helt ‘pæn’, og så føles min hud som min bedste ven. Det må nok være en af de ting udseendsmæssigt ved mig, der hurtigt kan skifte fra fjende til ven og omvendt.

Hudpleje er en svær ting at give gode råd om, da vi alle har en hud, der er forskellig, og i de værste tilfælde kræver en helt professionel til at se på ens hud og fortælle, hvad den har brug for. Men jeg synes selv, det er vildt interessant at læse om, hvad andre bruger, og hvilke favoritter deres hudpleje indeholder.

Derfor tænkte jeg, at jeg kunne gøre det samme. Måske I kan blive inspireret og finde noget godt til jeres hud - men I må ikke hænge mig op på noget! Det er udelukkende min egen erfaring til MIN hud, og jeg kan kun fortælle udfra det. Men de fleste af os kender jo også lidt til vores hud og dens problematikker.

Jeg har heller ikke ligefrem en vildt ‘fancy’ og indviklet hudplejerutine, men den indeholder produkter, jeg er godt tilfreds med;

Matas Makeup Rensecreme
Lige for tiden renser jeg faktisk bare min øjenmakeup med Matas rensecreme, som virker så fint til mig. Den er ikke hård for min hud, hverken udtørrer eller irriterer øjnene. Makeuppen er hurtigt fjernet - selv med den tungeste og vandfaste makeup.

Renseklud i mikrofiber
Til hele ansigtet bruger jeg en renseklud i noget mikrofiber, som jeg ved, man kan få i Normal, men pakken har jeg smidt ud, og jeg kan simpelthen ikke lige huske, om de hedder noget specielt.

Det eneste du skal med de stofklude er at sætte den under vandhanen, indtil den er helt våd, og så kører du den ellers bare rundt i ansigtet, indtil al makeuppen er fjernet. Jeg synes, det er genialt! Der er intet, der kan irriterer min hud, og jeg behøver ikke bruge en formue på makeupfjerner hver måned.

Ellers bruger jeg også Matas rensecreme til det.

Ecooking Ansigtsmist
Når makeuppen er væk, er jeg begyndt at bruge Ecookings Face Mist, som lige giver en friskhed og fugt til huden, inden jeg fortsætter med resten. Huden føles frisk og klar til ekstra pleje, eller hvad man nu vil gøre, efter påføring.

Basiron
Derefter bruger jeg på de nemme dage Basiron. Den er god til at holde min hud lidt ved lige, så når min hud ikke er for tør, bruger jeg gerne den til at have på natten over. Den er næsten altid sikker i forhold til min problemhud.

De andre dage skifter jeg mellem lidt forskelligt;

Ansigtskrub fra Nordisksaltskrub
Et produkt, der er blevet en helt fast del af min hudpleje, er ansigtsskrubben fra Nordisksaltskrub. Den er simpelthen så effektiv for min hud! Her i vinteren har min hud været meget kedelig og tør, og den giver både blødhed, fugt og friskhed! Min hud bliver bare så lækkert og frisk at se på! Den giver bare det boost, huden lige står og mangler.

Australian Bodycare Face Mask
Andre dage bruger jeg Exfoliate and Cleanse face mask fra Australian Bodycare. Den er god til at rense og exfoliere huden på samme tid. Den er god på de dage, hvor det ikke er fugten, der er mest brug for.

Rituals Purifying Charcoal Wonder Mask
Når jeg mest har brug for en dybderensende maske uden exfoliering, så bruger jeg Purifying Charcoal Wonder Mask fra Rituals. Den er helt fantastisk, og jeg kan på ingen måde undvære den i min hudpleje! Jeg har allerede brug én bøtte op og var så heldig at få en ny i julegave, som er taget godt i brug for længst.

Den renser og giver huden glød; er altid god, hvis huden har drillet lidt med urenheder.

Australian Bodycare Face Cream
Til almindelig dag/natcreme bruger jeg for tiden Face Cream fra Australian Bodycare, som fungerer helt perfekt for mig. Den hverken irriterer min hud eller fedter, og den fugter lige tilpas. Den er blevet en fast del af min hudpleje - både til aften, men også under makeuppen!

Dermaroller
Den sidste ting er min Dermaroller. Jeg må altså bare sige, at den kan udføre mirakler! Ikke med det samme, men over lidt tid, gør den altså virkelig en forskel!

Jeg har nogle lidt ældre aknear på kinderne, som den har været virkelig god til at formindske. Lige nu mangler jeg bare at få købt en ny, da de jo skal fornyes engang imellem, og så mangler jeg at finde en ny, god og effektiv serum til påføring efter brug af Dermarolleren - hvis I har nogle gode foreslag til en serum, så kom hjertens gerne med dem!

Jeg har prøvet at linke til så mange af produkterne, jeg kunne finde frem til. Linket er en del af overskrifterne, så hvis I klikker på dem, kommer I ind på siden til produktet.

Jeg håber, I finder min ‘lille’ uddybning af min hudplejefavoritter - hvis ikke brugbar - så interessant!

Hav en vidunderlig dag, mine kære.

Luftkys,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer