Modig i en crop top

Kære Jer.
Jeg håber, I indtil videre har en dejlig weekend!

Efter min kæreste, Daniel, er startet på skole igen, står jeg op med ham hver morgen og laver kaffe, som han får med til sin lidt lange tur til skole.
Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal vænne mig til at stå op til en alarm igen, jeg har godt nok været lidt ekstra træt i denne uge! Så nu nyder jeg faktisk også ekstra godt af weekenden, hvor jeg kan stå op af mig selv. En alarm kan være en rigtig humørdræber, haha.

Jeg har lidt svært ved at se mig selv som den type, der viser mave. Det jeg viser her nok ingenting i forhold til, hvad mange andre gør, og det er ikke, fordi jeg tænker noget dårligt om dem, der gør. Det er jo i virkeligheden nok slet ikke en lige så stor ting, som jeg gør det til her.

Det er den slags sjove tanker, der kan dukke op hos mig, og så er det her alligevel et meget godt sted at dele dem. Det lyder lidt ekstra sjovt og mærkeligt, når det bliver sagt højt!

Jeg synes det er fedt, hvis man tør udfordre sig selv og ikke holde sig tilbage, hvis der er noget, man gerne vil. Det er så misundelsesværdigt med de mennesker, der bare tør gøre, hvad DE har lyst til og ikke bekymrer sig om, hvad andre vil mene og sige højt - men det skal altid være med måde selvfølgelig. Man må gerne bekymre sig lidt, det skal bare ikke være andre, der afgøre, hvordan man skal klæde sig, eller generelt hvordan man skal være som person.

Jeg tror bare, jeg er vant til at se mig selv på en én måde, og så kan det være lidt svært at prøve noget nyt.
Det kan se så godt ud, når maven lige er synlig, og jeg synes bestemt ikke, at jeg skal holde mig fra det i frygt for, hvad andre vil tænke.
Der er så mange, hvor man dårligt lægger mærke til, at de viser lidt mave, da de får det til at se så naturligt og godt ud - hvilket det også er! Det er en lille smule mave, der bliver vist frem, det er der vel ikke noget unaturligt ved. Men det skal dog altid gøres med måde, efter min mening, så det ikke giver det forkerte indtryk.

Mange vil sige, at jeg gør et alt for stort nummer ud af en lille ting, og jeg bare sørger for, at der er endnu mere fokus på det nu, end hvis jeg bare lagde billederne op uden videre. Men jeg kan godt lide at dele med Jer, hvad jeg tænker om det, jeg lægger op. Det er min måde at lukke Jer ind på, så I kan lære mig at kende. Samtidig er det er en fantastisk måde for mig at komme ud med mine tanker på.
Jeg har mange sjove, nok lidt ligegyldige, tanker hver dag, og Daniel er nogle gange ved at blive sindssyg over alle de ting, jeg lige har brug for at sige højt - og som så bliver nævnt op til flere gange efterfølgende, haha!

Det er nok bare sådan, jeg er <3

Synes godt om

Kommentarer

Nikki Lund,
Den klæder dig vildt godt! 😊 Kram, http://nikkilund.dk
nikkilund.dk
Emilia Eline
,
Mange tak, hvor er det dejligt at få at vide! 😊
Kirsten Thulesen,
Du ser helt vildt fin ud! 😊 Jeg er også helt vild med dine bukser. Hilsen Kirsten http://kirstenthulesen.dk/
kirstenthulesen.dk
Emilia Eline
,
Mange tak, det er så dejligt at få at vide! Jeg blev også vildt glad, da jeg fandt dem! Elsker at gå på opdagelse i vintagebutikker, men det kan være lidt af en udfordring at finde bukser, der sidder godt på mig 😊
simone,
Godt indlæg! Det klæder dig super godt med en crop top, knus <3
simonekronborg.dk
Emilia Eline
,
Mange tak! Hvor er det en dejlig kommentar at få <3 Solskinskram, Emilia