My new watch

Dette indlæg indeholder affiliate.

Godmorgen, kære læsere.

Sikke nogle smukke dage vi går i møde med varmere temperature og en masse solskin. Det ser jeg meget frem til!

Jeg har glædet mig så meget til at vise jer det smukkeste ur, jeg modtog i går fra Capitolawatches.com. Hvor har jeg bare ventet og ventet på, at det skulle komme frem, og i går kom det endelig!

Det er endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig. Jeg kan slet ikke få armene ned af ren begejstring! Jeg ved bare med sikkerhed, at det bliver en fast del af min beklædning fremover, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil kunne gå til alt.

Som med mange ure, kan du skifte remmen på det, så hvis du bliver træt af det du har, eller du måske bare vil have lidt forskellige at skifte imellem, så er der et stort udvalg af de fineste remme! Jeg er næsten helt sikker på, at der er noget til enhver smag og stil.

Jeg har normalt svært ved at huske at tage smykker på til daglig - andet end mine øreringe, der næsten altid sidder i fast - men dette ur, kommer jeg ikke til at glemme. Det kan gøre ethvert outfit helt specielt og give det lidt ekstra - selv til det mest hverdagsagtige outfit.

Det er faktisk mit første ur, siden jeg var lille. Jeg kan huske, at jeg havde et lille lyserødt ur, som jeg elskede at gå med, og det er jeg ret sikker på var det sidste, jeg havde.

Nu hopper jeg på ur-trenden igen, og jeg må indrømme, jeg allerede er ret begejstret! Jeg er generelt begyndt at gå meget mere op i detaljer omkring mine outfits den seneste tid, og hvad er så bedre end et ur?

Hvis I skulle blive smittet af min ekstreme glæde for sådan et ur, og får lyst til selv at bestille et hjem, så har jeg faktisk en kode, der giver jer 15% på jeres køb. I skal bare bruge koden ‘emiliaeline’ , og så vil det blive trukket fra prisen.

De varmeste kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer