Når alt føles mere positivt

Godformiddag, kære læsere.

Jeg har virkelig haft travlt med at få styr på en masse praktiske ting her i lejligheden, og nu begynder det langt om længe at falde lidt til ro - hvilket gør at jeg faktisk også nyder tiden i lejligheden!

På en eller anden måde føler jeg, at jeg har fundet mig selv bedre og kan mærke mere og mere, hvem jeg er. Jeg har jo stadigvæk min angst, den forsvinder desværre ikke bare sådan lige(gid den gjorde) og jeg har stadig dén at kæmpe med til daglig. Men den har på en måde ikke vist sit ansigt i så stor en grad, som den normalt ellers gør, og jeg føler mig faktisk lidt stærkere.

Jeg har dage, hvor jeg er ekstremt udmattet og bare har brug for ro, men jeg er ikke så hårdt ramt for tiden - jeg nyder det virkelig! Det er aldrig til at vide, om/hvornår det vender, derfor skal jeg lige stoppe op og sætte pris på følelsen af mere overskud og glæde, for den vil jeg kunne leve længe på - selv når det igen ikke er så let.

Måske har jeg også den seneste tid bevist overfor mig selv, hvor stærk jeg egentlig er; meget stærkere end jeg troede! Det giver følelsen af at være en smule mere værdifuld end ellers, og det er altid rart at have den følelse med sig. Den kan være så vigtig på dage, hvor alt er svært, og hvor man ikke føler sig særlig betydningsfuld eller noget værd. På de dage kan jeg så lige huske mig selv på, hvor sej jeg egentlig er. Det er ret grænseoverskridende at sige; det der når roser sig selv.

Vi har alle noget, vi kæmper med, og det skal der være plads til. Det vigtige er bare, hvordan vi behandler hinanden. Der er ingen undskyldning for at behandle andre dårligt, og man får det altså heller ikke bedre af det, bare fordi man selv har det skidt. Man skal kigge indad og så derefter ud på ens omgivelser. Hvad kan man selv gøre for at få det bedre? Der er selvfølgelig de ting, vi ikke selv vælger som for mit vedkommende er angsten, og der er ikke noget “bare” i det, men jeg kan gøre mit for kun at have mennesker i mit liv, der vil mig det godt, og jeg kan gøre mit for at mennesker har det godt i nærheden af mig.

Vi har alle brug for positive oplevelser, mennesker, der vil os det godt, glæde og varme. Der vil komme modvind engang imellem, og livet vil ikke altid været let, men lad os alligevel prøve at gøre det bedste for os selv - og for andre.

En masse dybe ord og tanker herfra.

Må I have en vidunderlig torsdag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer