Når livet tager en uventet drejning

Glædelig tirsdag, kære læsere.

Den seneste uge har jeg brugt tid på, og med, mennesker jeg normalt ikke gør. Hele situationen har ændret sig herhjemme, da Daniel og jeg ikke længere er sammen. Mange ting i forhold til lejligheden er lidt uklare lige nu, men det skal nok gå, og jeg finder en løsning - på den ene eller anden måde.

Som sagt er min tid blevet brugt på og med mennesker, jeg ikke normalt har gjort. I sådan en periode som denne har jeg fundet en side frem i mig selv, som jeg havde glemt eksisterede. På en måde er det rart at få et gensyn med den, da jeg er blevet mindet om mange ting, jeg er og ikke er.

Jeg har altid gået meget op i, hvordan andre mennesker har det og er næsten blevet lige så ramt og trist, hvis andre har været det. Det har altid været en udfordring, da jeg har haft behov for at tænke på andre før mig selv, og det er ikke altid det bedste for én selv.

Man skal selvfølgelig tænke på andre, men det er svært, og på ingen måde sundt, hvis ikke man også tænker på sig selv - hvordan skal man ellers kunne hjælpe andre?

Nu skal jeg ikke lyde som en eller anden engel, der bruger al min tid på at hjælpe andre, men jeg håber alligevel, at I forstår mit budskab. Det er en vigtig og stor del af mig at have den side; jeg bekymrer mig helt enormt for andres ve og vel.

Den seneste tid har jeg dog været bedre til at gøre det indad også, hvilket har føltes rart. Jeg har gjort de bedste ting for mig selv; faktisk udfordret mig selv lidt mere og vist mig selv, at jeg ikke er nødt til at være på en bestemt måde for at være god nok. Jeg har overrasket mig selv.

Der er også et liv, der skal leves med alt, der hører med, men vigtigt er det at lukke alt det positive ind og fokusere mindre på det negative. Svært kan det være, men det kan lykkes.

Jeg er stadig mig, der kæmper med angst og en hverdag, men jeg blev lige mindet om, hvad jeg også kunne være. For jeg er mere end det.

Dybe ord herfra.

Må I have en helt vidunderlig dag.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer