Natural makeup look

Mine kære læsere.
Jeg har, siden jeg begyndte at blive mere bevidst om mig selv og det at blive ældre gået op i makeup og hudpleje. Det startede nok mest, fordi jeg døjede med ret uren hud allerede fra 11-12 års alderen, og jeg prøvede alt, men intet virkede. Da jeg efterfølgende har fået noget, der virkede helt ekstremt godt, har det tit undret mig, at jeg ikke kunne få noget mere effektivt dengang, men det har selvfølglig været ret skrappe midler, som måske ikke er for unge mennesker/børn.

Men nu er min hud så blevet rigtig fin, vil jeg selv sige. Det var den også i perioder dengang, men ikke helt så stabilt som nu.
Jeg var igennem en dårlig periode, da jeg var 17, hvor min hud slog voldsomt ud. Jeg har aldrig oplevet noget så slemt før! Da jeg kort tid inden var begyndt på p-piller, gik jeg faktisk udfra, at det var dem, der var skyld i det, så jeg skiftede til nogle andre.

Derefter var det dog svært at komme af med den urene hud igen og måtte igennem en hård Isotretionoin behandling for akne. Det virkede! Efter behandlingen sad jeg tilbage med en del ar, som heldigvis er blevet meget pænere nu, men som jeg stadigvæk arbejder jævnligt med at reducere. Der har en dermaroller virket helt fantastisk for mig, men det må være et andet indlæg, jeg uddyber det i.

Egentlig ville jeg helst snakke om makeuppen i dette indlæg, men kom lidt ud på et sidespor, da jeg ikke helt følte jeg kun kunne nævne én lille ting uden at forklare mig lidt.

Jeg er faktisk meget tilfreds med min hud lige for tiden, men har netop lige et par dage nu, hvor den driller en smule - ikke meget! Men nok til at irritere lidt. I ved, muligvis ikke nok til at andre vil bemærke det, men nok til at kunne irritere én selv helt vildt.

Jeg er begyndt at have det formål, at jeg helst vil fremhæve alt det jeg kan lide ved mit ansigt i stedet for at skjule en masse, jeg ikke kan lide. Det eneste jeg dog ikke kan lade være med er netop, når jeg har en urenhed, men det tror jeg er meget normalt, man helst ikke vil have ses for tydeligt, det bør dog ikke være en ting, man føler man skal gemme sig for.

Jeg føler mig efterhånden helt forkert, hvis jeg lægger makeup, der skjuler mere end den fremhæver. Jeg vil gerne vise det kønne ved mig selv frem, og jeg vil ikke skamme mig så meget over, hvordan jeg ser ud, at jeg nærmest ændrer mig selv. Det skal være naturligt, samtidig med at det er lidt spændende at se på.
Jeg elsker at lægge makeup og føle mig lidt ekstra smuk, men som sagt skal det være på en måde, hvor jeg stadigvæk er mig.

Det er efterhånden blevet et princip, jeg har. Jeg føler mig slet ikke fin, hvis jeg gør for meget ved mig selv - altså med makeup.
Det kan være SÅ flot, når andre lægger den helt store makeup og helt ligner hollywoodstjerner! Wauw, hvor er der bare nogle talentfulde og kønne piger(og fyre) imellem der ved, hvordan det skal gøres!

Jeg vil bare huske Jer på, at I er smukke uanset, hvordan I vælger at gøre det - eller om I slet ikke gør noget! I må bare ikke føle, at I skal gemme Jer væk med makeuppen. Brug den til at fremhæve det, I elsker ved Jer selv og som en måde at udfolde Jer kreativt. Det elsker jeg selv - det er til tider det bedste ved det!

Jeg er fan af en naturlig, smuk makeup; måske suppleret med nogle smukke krøller i håret - og selvfølglig det fineste sommertøj, der kan findes frem!

Hvordan kan I bedst lide jeres makeup?

💋 Emilia

Synes godt om

Kommentarer