New Apartment 

In cooperation with Posterstore.dk

Kære læsere.

Long time no see! Jeg er tilbage. Der er sket meget de seneste par måneder; f.eks. er vi flyttet - igen, igen. Men denne gang for at blive i meget længere tid. Vi har længe godt ville have mere plads, da vores anden lejlighed var en lille et-værelses, som vi flyttede ind i, da vi var i tidspres fra vores forrige lejlighed, som vi skulle være ude af indenfor tre måneder og med en hund, der skal med, er det ikke nemt lige at finde noget, der er til at betale i København.

Med denne lejlighed har der været tid til at tænke alt igennem og finde ud af, hvor vores prioriteter ligger. Det har givet en helt anden mavefornemmelse før, under og efter flytningen, da vi ved at det er et sted, hvor vi kan og har lyst til at bo længe! I princippet kunne vi godt blive i den gamle, og den har behandlet os godt(!), men den var bare så lille, at vi aldrig rigtig orkede at invitere venner og familie hjem, og det var heller ikke holdbart i længden med to voksne mennesker, en hund og en fugl. Så nu føler vi bare, at vi har fået helt slot! Så skønt!

Jeg har i denne anledning valgt at takke ja til et samarbejde med fineste Posterstore.dk endnu engang, hvilket virkelig har gavnet den vibe jeg har ønsket mig, at vores nye lejlighed skulle have. Jeg er virkelig dårlig til at køre én stil og så holde mig til den i et par år, før der igen skal ske nyt - jeg har heele tiden nye idéer! Derfor er det jo mega lækkert, at Poster Store har det her kæmpe udvalg af plakater til enhver smag, hvor man kan lege med indretningen.

Jeg har forelsket mig helt enormt i de lyse trærammer, som skaber en fin, varm og naturlig stemning, som bare giver noget helt specielt til rummet. De giver også noget helt specielt til de posters, der skal rammes ind. Jeg kan varmt anbefale at se udvalget af posters igennem og derefter vælge rammen til det billede, man har valgt(man kan nemlig se, hvordan rammen vil se ud omkring plakaten, når man tilføjer den til sin kurv - virkelig smart!)

Den skandinaviske stil er virkelig en stil, der er vokset på mig med dens simpelthed og varme, som tydeligt kan mærkes og ses, når du træder ind et rum. Det er tydeligt at se, at Poster Store gør meget ud af, at man kan inspireres til at få stilen og stemningen ind i sit hjem med deres skandinaviske designs.

Hver tirsdag kommer der nye plakater til, så hvis billedvæggen ellers er på plads, men der lige mangler dét ene billede, der vil gøre forskellen for hele væggen, så kan det betale sig at holde øje med hjemmesiden jævnligt! Det er en virkelig god måde at sørge for, at folk aldrig bliver træt af udvalget samt at ramme bredt i smag, hvis I spørger mig.

Noget andet jeg virkelig er begejstret for deres fokus på bæredygtighed. Det er virkelig vigtigt, at vi fokuserer mere og mere på vores planet og hvordan vi kan passe på den.

Alle plakater er trykt på bæredygtigt fremstillet papir, og man går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten, så dén er helt i top!

De skriver selv dette omkring miljø og deres produkter:

“Sammen kan vi ændre forbrugeradfærden. Vores mål er at minimere påvirkningen på miljøet i vores produktion så vi kan opfylde de højeste standarder for bæredygtighed og sikre transparens for vores kunder.

Vores papir og ​printing partner TMG Stockholm​ er certificeret af:

FSC​ - Forest Stewardship Council

Nordic Swan​ Ecolabel

International environment guidelines ISO 14001

Det vi gør er kendetegnet ved korte transportruter og smart logistics, hvilket bidrager til at vi kan minimere vores carbon footprint på miljøet.”

Er det ikke dejligt at vide, at de produkter man køber er blevet produceret med en bevidsthed om at passe på vores elskede Jord? Jeg er kæmpe fan.

I skal ikke snydes for en rabatkode, så hvis I bruger koden ‘emilialarsen35’, får I 35% på hele jeres køb. Det gælder dog ikke selected plakater og rammer, men ellers er der frit valg på alle hylder! Koden gælder fra i dag onsdag d. 11. til på fredag d. 13.

I må endelig gerne skrive en kommentar herinde eller tagge mig på Instagram, så jeg kan se, hvad I har købt!

Rigtig god fornøjelse!

Må I få en en helt fantastisk solskinsonsdag!

Kram,

Emilia

Synes godt om