#NouwSeptemberChallenge

Kære læsere.

Selvom bloggen for mig er et sted, der skal være et frirum og hyggeligt, har jeg et ønske om at blive mere stabil herinde. Derfor har jeg valgt at deltage i Nouw September Challenge, hvor jeg skal skrive en del flere indlæg denne måned, end jeg hidtil har gjort. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg tager den gerne op - uden at love noget! Jeg har jo haft et ønske om længe at være mere aktiv herinde, og jeg synes denne mulighed er værd at afprøve, når nu den byder sig.

Min plan er at skabe en masse efterårshygge herinde i alle mulige afskygninger. Jeg vil igennem måneden søge inspiration forskellige steder fra, som jeg kan formidle videre til jer i et indlæg. Temaet vil være september/efterårs-stemning.

Så snart vi officielt rammer efterårsmåneden, så er det som om følelsen bare vender fuldstændig rundt inde i mig. Fra at gå med følelsen af varme, sol, lyse morgener og forventninger til dette, så går jeg til følelsen af at hygge indenfor med varm kakao, levende lys og putte i sofaen under dynen til en god film - gerne en film med massere efterårs/oktoberstemning!

Netflix er god til at lave film, der passer til årstiden og som har et meget tydeligt tema. Der er altid nogle rigtigt hyggelige, cliché-fyldte film, der oser af efterår i form af efterårsfarver, græskar, kærlighed og hygge - bare massere af hygge! Og lidt drama og en slutning, man typisk har regnet ud fra start, men det kan også bare noget.

Jeg håber, at jeg kan være kreativ nok til at sprede hyggen, som bare skal mærkes! Specielt hvis man er lidt trist over sommerens afslutning, så har man da i dén grad brug for at mærke det positive ved efterårets start!


Jeg ser i hvert fald frem til at sprede hyggen herinde - eller prøve på det.


Må I have en helt vidunderlig tirsdag - og første officielle efterårsdag!


Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer