Old is the new new

Kære læsere.

Jeg håber, I har haft en skøn mandag og god start på den kommende uge. Min weekend har været ret uforudsigelig og har slet ikke udviklet sig som forventet, men det er nu endt fint alligevel.

Min mandag har bare indeholdt lidt praktiske ting, og så har jeg fået sovet alt for meget midt på dagen, da jeg simpelthen har været helt færdig. I morgen håber jeg på en smule mere energi!

Nu til noget helt andet;

Jeg har en ekstra stor kærlighed til genbrug for tiden. Jeg har altid været vild med genbrug, men i perioder mere end andre. Lige for tiden har jeg så meget, jeg søger og er ret hurtigt sikker, når jeg finder noget. Det gør det en del lettere at finde tøj i genbrugerne end i perioder, hvor jeg slet ikke ved, hvad jeg leder efter.

Jeg har så mange nye fund, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal få vist jer det hele! Det må komme efterhånden, og så er der også lidt nyt at se på løbende i stedet for det hele bliver vist på én gang.

Alt på billederne her er genbrug udover kjolen, som er fra Noa Noa - købt i Ringsted Outlet.

Det er selvfølglig ikke noget, jeg lige kan sende jer et link til, og så finder I nøjagtig det tøj, jeg har på. Men jeg bliver selv meget inspireret af nutidens mode og synes, der er så meget smukt og inspirerende - specielt lige nu!

Derfor er det så sjovt, når jeg kan gå ned i vores egen genbrug og finde en bluse, der minder om den, jeg så på nettet aftenen før. På den måde føler jeg sagtens, at jeg kan give noget videre til jer. Det er heller ikke altid, man er helt vild med præcis det samme tøj, men måske er man inspireret af den samme stil.

Bare dét at have en lille idé om, hvad man går efter, gør det også lettere at give tøjet i butikken en chance. Hvis jeg slet ikke ved, hvad jeg vil have, så orker jeg faktisk sjældent at gå tøjet ordentligt igennem og får ikke rigtig set på, om det kunne være noget.

Så lad jer inspirere, udforske og gå på opdagelse med åbent sind!

Hav en dejlig aften, mine kære.

Varmeste kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer