Outfit Inspiration til den kommende tid

// Indlægget indeholder reklame – lavet i samarbejde med Vos & Co. //

Kære læsere.

Så mange ting er sket den seneste tid, og derfor har jeg været alt for længe om at give lyd fra mig. Det er alt for ofte, at jeg starter mine indlæg på dén måde - undskyld! Men denne gang er der virkelig gået for lang tid. Det beklager jeg.

Der er sket nogle ting, som giver mig en helt ubeskrivelig glæde, og jeg glæder mig til at fortælle Jer om det! Jeg vil bare gerne lige have lov at nyde det for mig selv lidt endnu - men snart! Derudover kæmper jeg dog stadigvæk med lejligheden, og det ér virkelig en kamp. Den føles håbløs, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal gøre fra eller til, men jeg må bare kæmpe, indtil det lykkedes.

For tiden får jeg jo lov at vise lidt tøj frem fra Vos & Co., som er butikken, hvor jeg lige nu er i praktik. Dét er jeg helt vild med! Jeg synes, det er spændende at få lov til at vise mine idéer og inspiration frem, som forhåbentligt kan gives videre.

Samtidig med at det helt store januar-udsalg er gået i gang, er der også kommet en masse nye varer til, som måske også kan give lidt glæde, nu da den tomme følelse efter jul og nytår kan dukke op for mange, da en del af farverne kan minde én lidt om, at vi er på dén side af årstiderne, der bringer os tættere på forår og sommer - ja, der er måneder til, men vi er stadigvæk på rette vej!

Jeg har egentlig slet ikke selv kunne følge med og har kun lige nået at få dén tanke; at vi alligevel ikke er så langt fra foråret. Det skete specielt, da jeg så mig selv i spejlet med den lækreste, brune fløjsskjorte, som I kan se på billederne! Farven er så fin, lys og naturlig.

Nu tror jeg ikke, at jeg vil fortælle så mere, men bare lade Jer danne jeres eget indtryk af tøjet - og forhåbentligt få lidt gode idéer!

Outfit 1:
Skjorte(Only): 220 kr. / Bukser(Sisters Point); 300 kr. / Outfit 2:
Skj
Skjorte(Only): 220 kr. / Bukser(Sisters Point): 300 kr. Outfit 3:
Sl
Skjorte(Only): 220 kr. / Bukser(Sisters Point): 300 kr. Outfit 4:
Fløjlsskjorte(Sisters Point): 350 kr. / Top(Only): 170 kr. / Bukser(Sisters Point): 300 kr. / Outfit 5:

Fløjlsskjorte(Sisters Point): 350 kr. / Bukser(Sisters Point): 300 kr. /

Outfit 6:
Skjortekjole(Sisters Point): 400 kr. / Bæltet er fra H&M og bare for at give det lidt mere kant. Jeg håber, at I fandt billederne, og indlægget generelt, nyttigt. Jeg lover at give lyd fra mig meget før! Vos & Co. kan findes i Haslev på Torvet - en spændende butik med skønne mennesker!

Må I have en vidunderlig søndag, kære læsere.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer