Forårets positive effekt

Outfit Of The Genbrug

Godmorgen, kære læsere.

Som de fleste af os nok ved, så er genbrug godt for meget. Det kommer os selv, naturen og generelt hele kloden til gode. Det er en god måde at shoppe på uden at bruge et kæmpe beløb af penge, men også en god måde at få nyt tøj, eller andet godt, uden at gøre skaden værre.

Jeg skal ikke lyde hellig, jeg elsker også selv at købe nyt og kommer bestemt ikke udenom at gøre det, men heldigvis er jeg også helt vild med genbrug, og så kan man lige så godt se det i et større perspektiv. Det har bestemt sine fordele, hvis man springer ud i det og går på jagt efter genbrug.

Desværre synes jeg, at genbrugstrenden i nogle butikker har taget lidt overhånd, da priserne er steget en del steder, hvilket godt kan miste lidt af pointen – selvom det stadig er genbrug. Lige såvel som det er godt for miljøet, er det jo også rart at kunne spare nogle penge, da det langt fra er alle, der har råd til at gå ud at købe nyt og dyrt tøj hver måned, men når det så er sagt, er det stadig en del billigere, og man kan finde tøj, der er af lækker kvalitet og engang har været rigtig dyrt – det er altid en fed følelse, når man selv giver 30-40 kr. for det!

I perioder er jeg selv mere åben for genbrug end andre, men er aldrig afvisende, hvis jeg finder noget godt. Har jeg foreksempel en idé om et outfit eller en bestemt stil, er jeg for det meste mere åben, da jeg ser muligheder i meget af tøjet. Det er også lidt det, jeg vil opnå med dette indlæg, da jeg tænkte, at det måske kunne være interessant for jer at se, hvordan jeg kan sætte et helt outfit, fra genbrugsbutikkerne, sammen. 

Jeg er vild med mulighederne for at finde en klassisk, fin dametaske eller et par smukke sko med en fin frakke til. Man kan jo finde et helt outfit til virkelig lidt penge i forhold til, hvis man går ind i en nymoderne butik, hvor man måske ‘kun’ køber et halvt outfit(hvilket jeg altså også selv gør ret ofte). Det synes jeg er en ret fed sammenligning! 

Hvad synes I om disse outfits? Det er jo bare lidt inspiration; uanset om man vælger nyt eller brugt, så er tøjstil en meget individuel ting, og jeg vil aldrig kunne ramme alles smag, men det er da interessant!

Hav en vidunderlig dag, kære jer. 

Kram, 

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Forårets positive effekt