The power of makeup

Overskud giver glæde

Godmorgen, kære læsere. 

Jeg ved ikke, hvad der gør det, men lige for tiden er jeg fyldt med inspiration, idéer og et overskud jeg ikke så tit oplever hos mig selv – det er så dejligt! 

Måske er det følelsen af, at foråret snart er på vej, selvom det har føltes mere som efterår end forår den seneste tid. Men vi ved jo, at månederne viser forår, og derfor er det kun et spørgsmål om tid, før vejret følger med! 

Jeg glæder mig til at finde sommertøjet frem fra klædeskabet, lægge en sommermakeup og nyde den lune luft med en smuk solopgang, når jeg skal ned med Loui om morgenen. 

I går fandt lige overskud til at få lavet pandekager med blåbær, og det takker jeg mig selv for nu, hvor jeg kan få mig en lækker morgenmad og en kop kaffe! 

Jeg overrasker til tider mig selv, når det usædvanlige overskud dukker op hos mig, der faktisk ikke kan overskue særlig meget på en dag, men jeg nyder det virkelig, når jeg mærker det. Det giver mig en varm og dejlig følelse i kroppen. 

Jeg ønsker jer en vidunderlig dag! 

 

Kram, 

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

The power of makeup