Podcasts, books and cosiness

Glædelig mandag, kære læsere.
Hvordan har jeres weekend været? Herhjemme har det egentlig været stille og roligt, det er nok bare mig, der ikke helt kan følge med de mørke, kolde dage.

Jeg er simpelthen en trofast fan af sofa, dyne og serier lige for tiden. Der er ikke så meget, jeg egentlig har overskud til. Det lyder lidt sørgeligt at sige højt, men det er da ærlig snak.
Det er måske også derfor, der går lidt dage imellem et nyt indlæg, da jeg ikke føler, at jeg har så meget spændende at dele, og jeg mangler at føle mig lidt inspireret. Kender I ikke bare de perioder? Hvor man skal kæmpe lidt ekstra for at finde motivationen, og det tager lidt længere tid at gøre sig klar eller komme i gang med dagens gøremål.

Jeg er normalt typen, der godt kan lide at stå tidligt op og klare dagens opgaver fra morgenstunden; følelsen af at have klaret det hele tidligt! Det giver mig normalt mere overskud, og det er bare dejligt. Jeg må virkelig se at få mig selv ind i den rutine igen.

Nu begynder dagene så småt også at blive længere igen, og det tror jeg kommer til at hjælpe meget på humør og overskud! Der er selvfølglig lidt tid til forår, men bare dét at vide, vi er på den ‘rigtige’ side af vinteren.

Jeg er begyndt at høre lydbøger også, og det er faktisk vildt hyggeligt! Specielt når jeg står at lægger makeup eller laver andet, hvor det kræver fokus, men stadig muligheden for at lytte. Lige for tiden er jeg i gang med bogen “Mig før dig”, som jeg for nogle år siden var i biografen at se filmatiseringen af. Jeg husker ikke at have set den siden, så det er helt okay at få historien igen - og så er der jo også mange flere detaljer i bøger!

Normalt har jeg altid elsket at læse, og jeg synes stadig, man skal prioritere, og ikke glemme, en helt almindelig bog, selvom lydbøger er kommet til. Der er noget helt specielt ved at sidde med en bog og selv læse. Men efter min angst blev forværret i så slem en grad, har jeg ikke kunne koncentrere mig om at læse. Det har været så frusterende pludselig at have så svært ved noget, jeg altid har holdt så meget af.

Heldigvis har jeg fået det bedre, og jeg er så småt begyndt at ‘øve’ mig på at koncentrere mig på dén måde igen. Jeg kan godt mærke, at det tager lidt tid, men det er klart bedre.

Dog skal jeg jo også foretage mig noget, der ikke giver mig mulighed for at læse en bog samtidig, men så er det så smart at jeg kan sætte en lydbog på! Daniel og jeg er begyndt at sætte det på om aftenen, når vi skal sove, og det er simpelthen så hyggeligt og beroligende at lytte til, indtil vi falder i søvn. Lige for tiden hører vi Harry Potter - Flammernes Pokal. Vi er begge helt vilde med Harry Potter, og vi elsker at få historien igen, selvom vi kender den så godt. Det er bare hyggeligt at have sådan en ting at være fælles om.

Jeg ønsker jer en fortsat vidunderlig mandag, mine kære.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229