Pump up the volume

Glædelig fredag, mine kære læsere.
Jeg har ofte haft det problem, at mit hår blev hurtigt fedtet, og det er simpelthen så frustrerende. Det er specielt slemt i denne varme, hvor man sveder så meget!
For nogle dage siden gik det dog op for mig, at det næsten ikke har været et problem den seneste tid, og jeg er næsten helt sikker på, at det er på grund af den nye shampoo og conditioner, jeg er begyndt at bruge.

Jeg går meget op i, at mine skønhedsprodukter på den ene eller anden måde ikke bliver testet på dyr, og det kan godt begrænse udvalget en del - specielt hvis man heller ikke har råd til alt for dyre produkter, hver gang man løber tør.

Derudover har det netop været vigtigt for mig at finde et produkt, der kan give mit hår lidt liv, fylde og sørge for, at det ikke bliver så hurtigt fedtet. Det har godt nok være svært, og jeg har måtte prøve lidt af hvert, da de produkter ofte så kan være lidt skrappe for håret og hovedbunden, og det vil man jo heller ikke have.

Så da jeg alligevel skulle til at kigge efter endnu en ny shampoo og conditioner til en passende pris, faldt jeg over Gosh shampoo og conditioner fra serien Pump Up The Volume til 29 kr. pr. styk - to for 50 kr.! Godt nok var det et tilbud, men er ret sikker på, at den fulde pris også er lige til at overkomme.
Gosh er ikke testet på dyr og har altid nogle priser, alle kan være med på, så det har i hvert fald ikke skadet at prøve.

Jeg er endt med at blive så glad for produkterne, og jeg har slet ikke lyst til at bruge nogle andre! Det er lækkert ikke at bekymre sig om, at håret allerede er fedtet senere samme dag, det er blevet vasket, det kan nemlig frustrere mig helt vildt.

Det ville jeg egentlig bare dele med Jer, da det jo kunne være, der sad andre derude med samme problem.
De fungerer i hvert fald så fint til mig, så jeg håber, hvis I vælger at prøve dem, at I får den samme gode oplevelse!

Jeg ved, at de kan købes på Gosh’ egen hjemmeside, måske også i nogle Matas’er. Jeg købte dem i byen, hvor jeg bor, i butikken The Touch, som før var Matas.

Må I have en fantastisk fredag ❤️

Synes godt om

Kommentarer