Ro i sindet, ro i maven

Glædelig søndag, kære læsere.

Jeg har en ro i maven denne søndag, som om at i dag, og de kommende dage, nok skal blive gode. Der vil blive en masse tid til bloggen, hvor jeg både kan få skrevet, taget billeder og redigere. Det er en ting, jeg er så vild med at bruge min tid på! Jeg elsker det virkelig! Det er, som om jeg har fundet ro i hele mit bloggerunivers, og jeg længes efter at komme i gang hver morgen, når jeg vågner.

Jeg har altid haft lidt svært ved at finde en interesse, der holdt ved, og selvom jeg i en periode fandt en eller anden ting spændende, røg interessen for det igen. Det her med at skrive og tage billeder VED jeg vil vare ved! Det er ikke bare en interesse, det er blevet min passion, og det er så godt for mit sind at bruge min tid på. Det er på en måde blevet en ekstra terapi for mig.

Derfor er jeg så taknemmelig for alle jer, der har lyst til at følge med. Jeg ville uden tvivl have fortsat min blog uanset, men det havde ikke været det samme, hvis ikke jeg havde jer, der ville læse med. Det varmer at se, at I faktisk kan lide mine billeder og det, jeg skriver. Det er en kæmpe bekræftelse for én som mig, der aldrig har troet på, at jeg var god nok. Så tak!

Daniel er taget på vandretur i skoven med sin lillebror, hvor de skal være af sted til onsdag(spændende at se om de holder det helt til onsdag). Derfor har jeg en masse tid til bloggen herhjemme uden at få dårlig samvittighed over, at jeg har al min fokus på dét i flere timer.

Den kommende uge skulle gerne byde på mere forårsvejr igen, så jeg håber lidt på, at jeg har mod på at komme ud at få skudt nogle billeder. Det kunne være skønt med lidt andre områder at eksperimentere med også - og så er det lidt mere motiverende, når solen skinner!

Skal I lave noget spændende i påsken?

Jeg håber i hvert fald, at I får en helt vidunderlig påske!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer