Selvforkælelse - hver måned

Indlægget er ikke sponsoreret eller på anden måde lavet i samarbejde med Goodiebox, men indeholder et link, der giver mig point som medlem - ligesom alle andre medlemmer på siden.

Godaften, skønheder.

Jeg prøver at blive bedre til at skrive regelmæssigt herinde, og det kan virkelig godt være udfordrende i forhold til, hvor meget jeg har at dele - og hvor interessant det er.

Derfor er dette indlæg en smule spontant, da jeg egentlig ikke havde tænkt mig at dele så meget omkring det. Mest fordi jeg føler, det ligner reklame, men indlægget er skrevet og delt af egen lyst og begejstring, og det vil jeg gerne have skinner igennem.

Jeg har for nyligt tilmeldt mig inde hos Goodiebox, hvor man hver måned får en lækker boks med skønhedsprodukter, som man giver 169,- for om måneden, men som har en meget højere værdi end dette beløb. Den seneste boks har f.eks. haft en værdi på 608,- !

Det er en overraskelse, hvad man får, og det synes jeg er en virkelig spændende og god måde at opdage nye produkter på.

Da jeg er et ret nyt medlem, har jeg kun prøvet at modtage én boks indtil videre - men den næste kommer i næste uge, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til! - men det var en enormt hyggelig, skøn og spændende oplevelse. Produkterne i boksen var ikke nogen, jeg havde prøvet før, og det har været en dejlig oplevelse at kunne forkæle mig selv med kvalitetsprodukter, som jeg samtidig har skulle prøve for første gang, hvilket jeg altid synes er spændende!

Da jeg ikke havde planlagt at vise jer boksen, fik jeg ikke taget billeder, da jeg åbnede den og pakkede produkterne ud. Derfor er de taget godt i brug og ligger lidt rundt omkring, men boksens indhold kan ses inde på deres hjemmeside. Nu bliver æsken brugt til opbevaring af makeup - så praktisk og smart med et opbevaringsprodukt, man kan bruge til mere end bare at modtage produkter i!

Ved at være medlem har man også mulighed for at optjene point derinde, som man så kan bruge på en ny boks eller andre produkter fra deres shop, når man har optjent nok point. Det ér virkelig en side fyldt med selvforkælelse!


Men derfor har jeg også et link, der både kan give jer 50% på jeres første goodieboks, når I tilmelder jer, og samtidig give mig point, så jeg på et tidspunkt kan bruge dem på en boks eller andre af deres produkter. Det er på ingen måde sponsoreret eller andet form for samarbejde! Det er udelukkende mit eget initiativ til at dele dette hyggelige koncept med jer.

Linket får I her: Goodiebox.dk


Alle fortjener at blive forkælet!


Hav en skøn aften!


Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer